Zwarte keramische tegels badkamer

Model: HZ6203M
Kleur: Zwart
Grootte: 600 x 600 mm
Materiaal: Keramiek

Productdetails

Het is de ideale tijd van het jaar om uw badkamer opnieuw te betegelen. We zullen enkele opties naar voren brengen voor degenen die een donker gekleurde vloer overwegen als de tegelleveranciers.

zwarte keramische tegels badkamerbezit een rijke elegantie. Kiezen voor een donkerdere badkamer met zwarte keramische tegels zal een indrukwekkende achtergrond creëren voor de rest van de kamer. De goedkope vloertegels kunnen impact creëren door wat drama aan de kamer toe te voegen, vooral door te contrasteren met lichtere muren.


Productparameter

Modelnr.

HZ6203M

Grootte

600 x 600 mm

Kleur

Grijs zwart

Materiaal

Keramiek

Kwaliteit

Eerste keuze, klasse AAA


Black Ceramic Tile Bathroom
rustieke badkamervloertegels zijn een natuurlijke keuze om de wanden van de vloer donkerder te maken omdat het een logisch interieurontwerp is. Uiteraard associëren we de verschillen tussen wanden en vloeren. In de badkamer moet u ook rekening houden met de kleur van het bureau en de kastdeur.

Een goede suggestie is om de kleur van de badkamertafel af te stemmen op de vloer. Vervolgens kunnen vloertegels in de badkamer en badkamerkasten worden gecoördineerd en aangevuld of vergeleken.

Als u denkt dat de donkere porseleinen vloertegel alle vlekken en morsen zal verbergen, moet u dit heroverwegen. Om de donkere vloer in de beste staat te houden, is liefdewerk vereist. Aan de andere kant zal een donkere porseleinen vloertegel aangeven hoeveel vuil en stof zich op de vloer heeft verzameld om u te helpen in optimale conditie te blijven. Het hangt ervan af hoe u over reinheid denkt!

FAQ

Q1: wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A1: Onze betalingsvoorwaarden zijn Cash, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% als aanbetaling en 70% als saldo moeten vóór verzending worden betaald.

Q2: wat zijn uw prijsvoorwaarden?

A2: FOB, CIF, CNF, EXW afhankelijk van de eisen van de klant.

Q3: kunt u OEM voor ons?

A3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V4: Kunt u gratis monsters verzenden?

A4: Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw airconditioning zoals DHL leveren, of u kunt uw koerier bellen om deze op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: zwarte keramische tegels badkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like