Zwarte keramische tegel badkamer

Model: HZ 6203 M
Kleur: Zwart
Grootte: 600 x 600 mm
Materiaal: Keramiek

Productdetails

Het is de ideale tijd van het jaar om te beginnen met het plannen van het opnieuw betegelen van je badkamer. We zullen enkele opties op een rijtje zetten voor diegenen die een donkerder gekleurde vloer overwegen als tegelleverancier.

zwarte keramische tegelbadkamerbezit een rijke elegantie. Kiezen voor een donkere badkamer met zwarte keramische tegels creëert een indrukwekkend decor voor de rest van de kamer. De goedkope vloertegels kunnen impact creëren door wat drama aan de kamer toe te voegen, vooral door contrast met lichtere muren.


Productparameter

Modelnr.

HZ 6203 M

Grootte

600 x 600 mm

Kleur

Grijs zwart

Materiaal

Keramiek

Kwaliteit

Eerste keuze, klasse AAA


Black Ceramic Tile Bathroom


rustieke badkamervloertegel is een logische keuze om de wanden van de vloer donkerder te maken omdat het een logisch interieurontwerp is. Uiteraard associëren we de verschillen tussen muren en vloeren. In de badkamer moet je ook rekening houden met de kleur van het bureau en de kastdeur.

Een goede suggestie is om de kleur van de badkamertafel af te stemmen op de vloer. Vervolgens kunnen vloertegels en badkamerkasten van keukenbadkamers op elkaar worden afgestemd en aangevuld of vergeleken.

Als u denkt dat de donkere porseleinen vloertegel alle vlekken en gemorste stoffen verbergt, moet u dit heroverwegen. Om de donkere vloer in zijn beste conditie te houden, is een liefdeswerk nodig. Aan de andere kant zal een donkere porseleinen vloertegel benadrukken hoeveel vuil en stof zich op de vloer heeft opgehoopt om u te helpen in optimale conditie te blijven. Het hangt ervan af hoe je denkt over reinheid!

FAQ

V 1: wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A 1: onze betalingsvoorwaarden zijn contant, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% als aanbetaling en 70% als saldo moet vóór verzending worden betaald.

V 2: wat zijn uw prijsvoorwaarden?

A 2: FOB, CIF, CNF, EXW, afhankelijk van de behoefte van de klant.

V 3: kunt u OEM voor ons maken?

A 3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V 4: kunt u gratis monsters sturen?

A 4: Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL aanbieden, of u kunt uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.

Onderzoek