Geglazuurde keramische tegel voor badkamervloer

Model: HM6903M
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit
Dikte: 9,5 mm
Materiaal: Porselein
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Het idee van texturing uw badkamer komt meestal uit uw vorige badkamer en stijl, dus dat is waarom veel mensen gebruikengeglazuurde keramische tegel voor badkamervloer. Tegels kunnen worden gebruikt in elke kamer van het huis, maar de geglazuurde keramische tegel voor badkamervloer is zeer nuttig omdat ze kunnen worden gebruikt in vloerverwarming. keramische vloertegelstijlen zijn ook zeer bestand tegen krassen en bevriezen. Keramische vloertegels worden vaak gebruikt omdat ze een onberispelijke duurzaamheid, vochtbestendigheid, en zijn gemakkelijker te lopen als het nat is, omdat ze anti-slip oppervlakken. Mensen kiezen vaak voor deze keramische tegelvloer afwerking omdat ze gemakkelijk te reinigen.


Productparameter

Model

HM6903M

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600 mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%

Kleur

Witte


Glazed Ceramic Tile For Bathroom Floor  

Deze witte keramische vloertegels badkamer hebben mat effect. Grote witte tegels zijn geschikt voor gebruik op muren en vloeren en zullen een frisse, retro look naar elke kamer in het hele huis - vanuit de keuken of badkamer naar de woonkamer of eetkamer. Ze hebben een marge van correctie; nauwere vakbonden mogelijk te maken. Wit mat marmereffect geglazuurd porseleinen tegelvloer, grijze textuur, dit model is een ontwerp vier Gezichten.

Door de invoering van deze witte tegel matte afwerking als marmer tegel, u een warme en voedende natuurlijke uitstraling voor uw Home. grote keramische tegelvloeren, met behulp van realistisch marmeren effectontwerp, zijn zeer geschikt voor de transformatie van de gehele residentiële vloeroppervlak. Ze zijn gemaakt van porselein en zijn zeer duurzaam en kunnen gebruikt in drukke bevloeringsgebieden zoals gangen in bezige familiehuizen. Ze hebben satijnen afwerking, wat betekent dat de keramische vloerwandtegels hebben een lichte glans.
Hot Tags: geglazuurde keramische tegel voor badkamervloer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like