Keuken- en badkamertegels

Antieke rustieke keuken- en badkamertegels hebben hun eigen unieke charme. perfect voor thuisgebruik in een klassieke inrichting. omdat het oppervlak van de antieke vloertegel een dikke laag glazuur heeft, dus het heeft een zeer goede aangroeiwerende eigenschap.

Productdetails

1. Productbeschrijving

Model

HJD6017

Kleur

Lichtgrijs, dimgrijs, verschillende aangepaste kleuren

Stijl

Rustieke tegels

Af hebben

Geglazuurd en mat

Dikte

9,6 mm badkamertegel

Grootte

600x600mm (24x24 in) Kan ander formaat snijden

Waterabsorptie

3%

Materiaal

keramisch

 

2. De voordelen van antieke badkamertegel

1. Antieke rustieke tegels hebben hun eigen unieke charme. u kunt de wisselvalligheden van de jaren en de zware geschiedenis zien. Het gebruikt zijn stijl, kleur en patroon om een nostalgische sfeer te creëren, perfect voor thuisgebruik in een klassieke inrichting.

2, omdat het oppervlak van de antieke vloertegel een dikke laag glazuur heeft, dus het heeft een zeer goede aangroeiwerende eigenschap, zodat het gemakkelijk kan worden gereinigd en onderhouden in de toekomst.

3, om een nostalgische stijl te creëren, ziet het oppervlak van vloertegels er vaak niet vlak uit, maar heeft het geen invloed op het gebruik, maar verbetert het ook de antislip-eigenschappen. Dus het is niet genoeg om te gebruiken in een glibberige badkamer.

4, de grootte van de antieke badkamer vloertegel is klein, vooral geschikt voor parket, kan verschillende effecten op basis van persoonlijke voorkeuren en eisen.

 

3. Productafbeeldingen

Keuken- en badkamertegels (2)

badkamertegel (7) .jpg


badkamertegel (6) .jpg4. Inspectierapport

badkamertegel (2) .png

Vlakheidwaarneming Meet vlakheid Oppervlaktedetectie Kleurverschil detectie

Vóór verzending voert het kwaliteitsinspectiepersoneel de kwaliteitsinspectie van de keukenvloertegel uit.


5.Packing

badkamertegel (1) .png

Krimpfolieverpakking is beschikbaar.

Standaard houten pallet is beschikbaar.

 

7. Onze diensten

We bieden uitgebreide verschillende reeksen tegels en geruststellende koopervaring.

1. 12 jaar exportervaring. Pro-producten en marktanalyse.

We kunnen u advies en aanbevelingen geven over tegelselecties voor verschillende landen, verschillende soorten projecten. Een richting.

Het maakt niet uit of je project of groothandel doet. Voor een ander land zijn we ervan overtuigd dat we u kunnen helpen met onze professionele kennis.

2. Tegels en meer.

"Meer", omdat we zoveel meer konden doen, niet alleen tegels verkopen. We hopen meer te doen, graag meer doen.

Als u iemand nodig heeft om u te helpen veel verschillende soorten goederen te laden, kunnen we het doen; als je een andere inspectie in foshan nodig hebt, kunnen we het doen, we zullen gevleid zijn om je vertrouwen te hebben; als u problemen ondervindt bij het zoeken naar markten, belt u ons.

We zijn al sinds dag één op zoek naar "meer", geven ons een kans, we zullen u "meer" laten zien.

3. Steekproefsteun.

De steekproeven die u nodig hebt, wij zullen klanten volledig steunen om zo veel te plukken als steekproeven die hij heeft nodig, en wij zullen ervoor zorgen de cliënten het ZO VLUG MOGELIJK ontvangen.

Vracht prepaid naar onze PayPal of vrachtverzameling door uw DHL-account.

4. Stabiele kwaliteit en voorraad.

We sturen geen goederen waarvan we niet akkoord gaan met onze klanten, voordat ze worden geladen, op de laaddatum, we zijn er om je foto's en video te inspecteren en naar toe te sturen.

Volgt de verkoopsituatie van uw bestelling, past deze aan met opslagontwerpen.

5. OEM ODM.

We hebben een professioneel kwaliteitscontroleteam om alle procedures te controleren, nadat de R & D-afdeling of klant ons de ontwerpen heeft overhandigd, van grondstofmenging, tegeldrukken, afdrukken, polijsten enz., We zullen produceren volgens de ISO-normen.


Hot Tags: keuken- en badkamertegels, goedkope tegels, badkamertegels, keramische tegels, vloertegels, porseleinen tegels

Onderzoek

You Might Also Like