Grote badkamertegels

Grote badkamertegels 1.Productomschrijving Geniet van de tijdloze charme van de rustieke textuur in vloer- en wandtegels. Rustiek geïnspireerde keramiek levert een klassieke korrelvisueel met een glad oppervlak, een perfecte upgrade voor elke kamer zonder gedoe met onderhoud. zorgen voor de levensduur en kracht ...

Productdetails

1. Productbeschrijving

Model

HZ6203M

Tegeltype

porseleinen tegel

materiaal

porselein

Size (MM)

600x600mm

Dikte (MM)

9.5-10mm

Absorptie

0,5%

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Geniet van de tijdloze charme van de rustieke textuur in vloer- en wandtegels. Rustiek geïnspireerde keramiek levert een klassieke korrelvisueel met een glad oppervlak, een perfecte upgrade voor elke kamer zonder gedoe met onderhoud. zorgt voor de lange levensduur en sterkte van de eenvoudig te reinigen badkamer-keramische vloertegel.

Deze waterdichte, krasbestendige, vlekbestendige keramische tegel is perfect voor slaapkamers, badkamers, keukens en zelfs kelders. Gebruik het overal in uw huis.


2. Introductie van antieke baksteentegel

1, antieke vloertegel materiaal

De antieke bakstenen tegel is een geglazuurde tegel, die is samengesteld uit twee delen van het embryo en het glazuur. Het is geglazuurd op het oppervlak van de tegel en is gemaakt van hoge temperaturen en hoge druk. Omdat het opzettelijk het oppervlak van de tegel maalt en onregelmatige randen vormt, is het door de eeuwen heen geërodeerd om een gevoel van geschiedenis en natuur te creëren. Dit vloertegelgevoel is over het algemeen zeer comfortabel. Er zijn drie soorten antieke tegels op de markt: houtnerftegel. Afhankelijk van de behoeften van de decoratie en het ontwerp van de ruimte, kunt u verschillende tegels kiezen op basis van uw voorkeuren.

2, antieke tegelfuncties

Antieke vloertegels worden beïnvloed door de retro-stijl van woondecoratie, de stijl is anders en de technologie is voortdurend aan het innoveren. De rustieke antieke tegels zijn niet alleen dichter bij de steentextuur, maar hebben ook de transparante en steentextuur van de jade. De kwaliteitsindicatoren zoals de gladheid, antifouling, antislip, slijtvastheid en waterabsorptie van keramische tegels hebben ook nieuwe doorbraken en vormen een soort vloermateriaal in de keramische tegelmarkt.

3. de antieke tegelgrootte

De afmeting van antieke vloertegels is in het algemeen 300 * 300, 400 * 400, 500 * 500, 600 * 600, 300 * 600, 800 * 800, en Europa is hoofdzakelijk 300 * 300, 400 * 400 en 500 * 500; 600 * 600 en 300 * 600 zijn de belangrijkste; 300 * 600 is de populaire maat in binnen- en buitenland. De specificaties van antieke tegels op de markt zijn meestal 305 * 305. Omdat antiek porselein tegels moeten worden gezoomd wanneer bestrating, plus verschillende maten en verschillende stijlen van gemengde stoffen, de schoonheid van de natuurlijke decoratieve naden van antieke tegels kunnen weerspiegelen, die het humanistische erfgoed en de historische connotatie van antieke tegels tonen, dus de grootte van de rustieke tegel is Of het pakket rijk genoeg is, is een belangrijk criterium om het ontwerp en de ontwikkelingscapaciteit van een fabrikant van antieke tegels te meten.
3. Productweergave

Grote badkamertegels (2)

badkamertegel (1) .png


badkamertegel (5) .jpg


badkamertegel (1) .jpg


badkamertegel (3) .jpg


badkamertegel (2) .jpg


4.Application

vloertegel (1) .png


Badkamer Balkon Buiten


5.Packing & Shipping

vloertegel (4) .png


6. Bedrijfsprofiel

vloertegel (3) .png

 

7. Tentoonstelling

vloertegel (2) .png


8. ONZE SERVICE

1. We hebben meer dan 12 jaar export ervaring in de tegels veld, we kennen alle internationale handelsregels van verschillende landen.

2. Onze tegels hebben 80% van de producten in de voorraad, zodat we de levering als uw verzoek kunnen doen.

3. We kunnen omgaan met groothandel, retailer, overzeese projecten, en particuliere woondecoratie en sommige speciale ontwerp producten verzoek van alle klanten.

4. We zijn altijd gericht op de kwaliteit van onze tegels en de beste service voor onze gerespecteerde klanten

 


Hot Tags: Grote badkamer tegels, goedkope tegels, badkamer tegels, keramische tegels, vloertegels, porseleinen tegels

Onderzoek

You Might Also Like