Grote badkamertegels

Model: HZ6203M
Grootte: 600x600mm
Kleur: Grijs
Dikte: 9,5-10 mm
Materiaal: Porselein
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

1.Productbeschrijving


Model

HZ6203M

Type tegel

Porseleinen tegel

Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

0.5%

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en kleurenlarge bathroom tiles
Geniet van de tijdloze charme van de rustieke structuur in vloer- en wandtegels. rustiek geïnspireerde keramiek levert een klassiek korrelbeeld met een glad oppervlak, een perfecte upgrade voor elke kamer zonder gedoe met onderhoud. die de levensduur en sterkte bieden van eenvoudig te reinigen keramische vloertegels voor de badkamer.

Deze waterdichte, krasvaste, vlekbestendige keramische tegel is perfect voor slaapkamers, badkamers, keukens en zelfs kelders. Gebruik hem overal in huis.


2. Introductie van antieke baksteentegel

1). Antiek vloertegelmateriaal

De antieke steentegel is een geglazuurde tegel, die is samengesteld uit twee delen van het embryolichaam en het glazuur. Het is geglazuurd op het oppervlak van het tegellichaam en is gemaakt van hoge temperatuur en hoge druk gebakken. Omdat het opzettelijk het oppervlak van de tegel slijpt en onregelmatige randen vormt, is het door de eeuwen heen geërodeerd om een ​​gevoel van geschiedenis en natuur te creëren. Dit gevoel van vloertegels is over het algemeen erg comfortabel. Er zijn drie soorten antieke tegels op de markt: houtnerf tegels. Afhankelijk van de decoratiebehoeften en het ontwerp van de ruimte, kunt u verschillende tegels kiezen op basis van uw voorkeuren.

2). Antieke tegelfuncties

Antieke vloertegels worden beïnvloed door de retrostijl van huisdecoratie, de stijl is anders en de technologie is constant aan het innoveren. De rustieke antieke tegels zijn niet alleen dichter bij de steenstructuur, maar hebben ook de transparante en steenstructuur van de jade. De kwaliteitsindicatoren zoals de gladheid, antifouling, antislip, slijtvastheid en wateropname van keramische tegels hebben ook nieuwe doorbraken gemaakt en zijn een soort vloermateriaal geworden in de keramische tegelmarkt.

3). De antieke tegelmaat

De grootte van antieke vloertegels is over het algemeen 300 * 300, 400 * 400, 500 * 500, 600 * 600, 300 * 600, 800 * 800, en Europa is voornamelijk 300 * 300, 400 * 400 en 500 * 500; 600 * 600 en 300 * 600 zijn de belangrijkste; 300 * 600 is de populaire maat in binnen- en buitenland. De specificaties van antieke tegels op de markt zijn meestal 305 * 305. Omdat antieke porseleinen tegels moeten worden genaaid bij het bestraten, plus verschillende maten en verschillende stijlen van gemengde stoffen, kunnen ze de schoonheid van de natuurlijke decoratieve naden van antieke tegels weerspiegelen en het humanistische erfgoed en de historische connotatie van antieke tegels tonen, dus de grootte van rustieke tegels Of het pakket rijk genoeg is, is een belangrijk criterium om het ontwerp- en ontwikkelvermogen van een fabrikant van antieke tegels te meten.


3.Productweergave

antique floor tiles


antique floor tiles


antique tiles


antique floor tile


antique tile


4. toepassing

hanse floor tile application


Badkamer Balkon Buiten


5. verpakking& verzending

floor tile packing and shipping


6. Hanse-fabriek

china hanse factory

7. Tentoonstelling

floor tile exhibition


8. ONZE SERVICE

1. We hebben meer dan 12 jaar exportervaring op het gebied van tegels, we kennen alle internationale handelsregels van verschillende landen.

2. Onze tegels hebben 80% van de producten op voorraad, dus we kunnen de levering op uw verzoek uitvoeren.

3. We kunnen omgaan met groothandel, detailhandel, overzeese projecten en particuliere woningdecoratie en sommige speciale ontwerpproductenverzoeken van alle klanten.

4. We zijn altijd gefocust op de kwaliteit van onze tegels en de beste service voor onze gerespecteerde klanten.


Hot Tags: Grote badkamertegels, goedkope tegels, badkamertegels, keramische tegels, vloertegels, porseleinen tegels

Onderzoek

You Might Also Like