Porseleinen badkamertegels ontwerpen

porseleinen badkamer tegels ontwerpen 1. Product parameter Deze serie van porseleinen badkamer tegels naast goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage wateropname, het uiterlijk van het product, als gevolg van worden afgevuurd in een kristal frit, dus drie een kristal frit, dus ...

Productdetails

Klassieke badkamerTegels zijn altijd al een populaire optie geweest voor badkamers, keukens en toegangswegen vanwege hun vermogen om zware slijtage en water weerstaan
Porseleinen badkamertegels ontwerpen zijn een natuurlijk voor badkamerwanden en vloeren. Het is veelzijdig, mooi en maakt zoveel ontwerpmogelijkheden mogelijk om de leefbaarheid en de algehele waarde van uw huis te verbeteren.


Productparameter

Grootte

600x600mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Oppervlakte

Gepolijst afwerking

Tegeltype

Muur of vloer, constructie

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel, vuurvast, warmte-isolatie, slijtvast

rang

Grade AAA

Inpakken

Dozen en multiplex pallet.

Absorptie

<0.5% porseleinen="">

Gebruik

binnenmuur en vloertegel voor de badkamer, keuken enz


Deze serie porseleinen badkamertegels ontwerpt naast een goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage wateropname.

Grijze badkamer vloertegel is zeer inclusief en flexibel voor meerdere combinaties. De grijze kleur in de badkamer, eenvoudig en genereus op de helling, een kleine aanpassing, kan het volledige tij laten zien!
In de huizen van veel jonge mensen die van eenvoudige mode houden, is het kiezen van een badkamergrijze tegel om het uiterlijk van een huis te presenteren een heel nieuwe benadering en de eenvoud onthult een intellectueel temperament.

Porcelain Bathroom Tiles Designs (1)


porseleinen badkamertegels ontwerpen (1)Inpakken en verzenden

porcelain bathroom tiles designs (4)

Tentoonstelling

porcelain bathroom tiles designs (2)FAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A: 1. Over de kwaliteit, we zijn de exporteur voor 13 jaar, de goede zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens produceren en voor laden, en zou de inspectie foto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is uw MOQ?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20 GP basishoeveelheid.

V. Kunt u gratis monsters verzenden?
A. Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de expresskosten te betalen. U kunt uw a / c als DHL opgeven, of u kunt uw koerier bellen om af te halen bij ons kantoor.

Onderzoek