Verkoop van porseleinen badkamertegels

Model: HFQ126005
Grootte: 600x1200mm
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: <>

Productdetails

Rustieke tegels zijn niet ongebruikelijk voor woningverbetering. Of het nu binnen of buiten wordt gebruikt, het effect van porseleinen badkamertegels is onvergelijkbaar onderscheidend en onderscheidend.

De rustieke tegels zijn qua kleurtoon en gebruikskenmerken nog meer geschikt voor gebruik in de badkamer van de woning. Om porseleinen badkamertegels te selecteren als badkamervloertegels of wandtegels, moet u letten op de wateropname van de tegelproducten die u kiest. De badkamertegelvloeren met een hogere wateropname zijn niet geschikt voor het bestraten van de badkamer.


Productparameter

Model

HFQ126005

Grootte

600x1200mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Oppervlakte behandeling

geglazuurde afwerking

Inpakken

Kartonnen dozen en multiplexpallet

Waterabsorptie

GG lt; 0,5% badkamertegel


Porcelain Bathroom Tiles Sale
Deze serie porseleinen badkamertegels slae naast goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage wateropname, het item is een nieuw ontwerp, één ontwerp zes gezichten, heldere textuur, natuurlijke, delicate harmonie en balans zonder duplicatie, met onberispelijk decoratief effect.


Klassieke badkamertegel wordt veel gebruikt in externe en interne grond van huis, badkamer, balkon, supermarkt, restaurant, winkelcentrum.

—Onze technologie omvat cutting edge, zal meer rechte rand zijn

—Het huidige interieurontwerp neigt steeds meer naar eenvoudig ontwerp, het is steeds meer mode geworden, wordt veel gebruikt in de gangen, gangen en andere renovatieprojecten' grond.
Hot Tags: porseleinen badkamertegels verkoop, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like