Porseleinen tegel in badkamervloer

Model: HBF 004
Grootte: 600 x 600 mm
Kleur: Grijs
Materiaal: Porselein
Dikte: 9 mm
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Simpel gezegd, porseleinen tegels in de badkamervloer is een van de meest duurzame materialen. Het is zo sterk dat het zelfs kan worden gebruikt in commerciële badkamers en andere omgevingen met veel stress.

De porseleinen tegel in de badkamervloer is niet alleen bestand tegen zware schokken, maar is ook nog beter waterbestendig dan keramiek. De keuken badkamer vloertegels Certification Agency vereist dat porseleinen tegels een waterabsorptiepercentage hebben van minder dan 0. 5%.

Porseleinen tegelvloeren zijn ook onderhoudsarm. Het schoonmaken vereist meestal alleen vegen en misschien dweilen met een vochtige doek.

Zorg goed voor je porseleinen tegel in de badkamervloer en je kunt gemakkelijk verwachten dat hij tientallen jaren meegaat.


Productparameters

Model

HBF 004

Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Waterabsorptie

0.5%

Grade

GradeAAA

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel Warmte-isolatie, antislip, slijtvast


Porcelain Tile In Bathroom Floor

Als uw badkamer voldoende licht heeft, don' wees niet bang om donkergrijze vloertegels te kiezen. Met grijze houten of geschilderde keukenkasten brengt de grijze badkamervloertegel een vleugje mode en verfijning in uw badkamerruimte. Kies witte of lichtere wandtegels om ervoor te zorgen dat donkere kleuren niet te groot zijn.

keuken badkamer vloertegels met domme afwerking is de perfecte oplossing voor moderne en minimaal ontworpen elegante ruimtes, vooral voor middelgrote verkeersbedrijven. Satijnen afwerking wordt gekenmerkt door delicaat geglazuurd oppervlak, satijneffect en zachte aanraking.

Onze diensten

* Streng kwaliteitscontrolesysteem, 24 uur productielijncontrole onder de hoge standaard
* Goed en modieus Italiaans ontwerp
* Snelle reactie binnen 24 uur
* Snelle productietijd
* Kwaliteit gegarandeerd na verzending

Hot Tags: porseleinen tegel in badkamervloer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like