Wit porselein badkamertegel

wit porselein badkamer tegel 1. Product parameter 2. Product introductie --- wit porselein badkamer tegel --- Roller afdrukken badkamer tegel --- Porselein badkamer tegel heeft sterke slijtvastheid weerstand, anti-zuur en alkali, hoge stijfheid, geen straling, geen vervaging --- gepolijst oppervlak, mat en ...

Productdetails

Rustieke badkamertegels zijn handig, want als u de juiste kleur, maat, vorm en patroon kiest, kunt u de badkamer afmaken. Decoratieve badkamertegels zullen invloed hebben op het gebied zelf, waardoor het gemakkelijker wordt om het gebied kleiner of groter te laten lijken, gewoon door de tegels die u hebt gekozen.

Productparameter

Tegels type:

Badkamertegel

Materiaal:

Porselein

Kleur

Wit porselein badkamertegel

Dikte:

9,5 ± 0,3 mm badkamertegel

badkamer vloertegel ontwerp (12)

badkamer vloertegel ontwerp (2)

badkamervloerontwerp (4)

Als je denkt dat je bijna klaar bent om je badkamer tegelvloeren te kiezen, zorg er dan voor dat je alle factoren van de tegel en hun locatie hebt bekeken. De locatie van de badkamer porseleinen tegel moet worden overwogen omdat als de badkamer klein is en een kleine hoeveelheid licht naar de kamer krijgt, dan zal het gebruik van lichtgekleurde porseleinen tegels in de badkamer de broodnodige helderheid geven. Wanneer u uw kleur gaat kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de sanitaire voorzieningen, zoals de wastafelmeubels, de wastafel en de spiegels.

Dit soort badkamertegels in wit porselein is zeer geschikt voor badkamers, omdat het wit is en de badkamer groot en licht zal maken. En deze witte badkamertegel is één ontwerp met zes gezichten en ziet er niet saai uit

Productprestaties

1, meer anti-slip;
Het oppervlak van de badkamervloer in witte tegels wordt direct gebakken bij hoge temperaturen. de oppervlaktewrijvingscoëfficiënt is groter. Tijdens het gebruik, vooral als de grond water bevat, is de badkamertegel gladder dan de gepolijste tegel. .
2, gemakkelijk schoon te maken;
Het oppervlak van de witte badkamervloertegel is bedekt met een anti-vervuilend glazuur van hoge dichtheid (met uitzondering van sommige hele lichaamstegels), die gemakkelijk kunnen worden gereinigd zonder vlekken achter te laten, wat de hygiënische reiniging van het huis of het publiek aanzienlijk vergemakkelijkt. plaatsen.
3. milieuvriendelijker;
Het rustieke vloertegeloppervlak is mat, wat effectiever is in het voorkomen van lichtvervuiling dan het gepolijste oppervlak van de gepolijste tegels.


Productieproces

8HLJZB (8LI ~ RQLC_H1P] {0K


certificaat

5AH% 15F5CNZK)] _ 5L8C53K1


FAQ

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?
A: Neutraal Pakket, Klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen om vracht in één container te mengen?
A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mengen om het vol te maken en uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Wat is uw levertijd?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, omdat we voor u moeten produceren.
Hot Tags: wit porselein badkamertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like