Witte porseleinen badkamertegel

Grootte: 600x600mm (Aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5±0,3 mm

Productdetails

Rustieke badkamer tegels zijn handig, want als je kiest voor de juiste kleur, grootte, vorm en patroon kan eindigen de badkamer kijken af.  Decoratieve badkamer tegel zal invloed hebben op het gebied zelf als gevolg van het zal vergemakkelijken om het gebied te vormen kleiner of groter gewoon door de tegels die je hebt gekozen.

Productparameter


Tegeltype

De tegel van de badkamer

Materiaal

Porselein

Kleur

Witte porseleinen badkamertegel

Dikte

9,5±0,3mm badkamertegelbathroom floor tile design

kitchen floor tile design

living room floor tile design


  

Wanneer u denkt u over klaar bent om uw vloeren van de badkamerstegel te plukken zorg ervoor u alle factoren van de tegel en hun plaats hebt overwogen. De locatie van de badkamer porseleinen tegel moet worden overwogen, want als de badkamer klein is en heeft een kleine hoeveelheid licht om naar de kamer, dan met behulp van licht gekleurde badkamer porseleinen tegels zal de badkamer het broodnodige helderheid te geven. Wanneer u aan het kiezen van uw kleur komt is het belangrijk om rekening te houden met de badkamer armaturen, zoals de badkamer ijdelheid kasten, gootsteen en de wandspiegels.

Dit soort witte porseleinen badkamertegel is zeer geschikt voor badkamer, aangezien het wit is, zal het de badkamer groot en helder maken. En deze witte badkamer tegel is een ontwerp zes gezichten, en zal niet saai kijken


Productieproces

8HLJZB(8LI~RQLC_H1P]{0K
Hot Tags: wit porseleinen badkamertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk