Wit porseleinen vloertegel badkamer

Model: HM 6903 M
Grootte: 600 x 600 mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9. 5 ± 0. 3 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Gebruik onze goed ontworpen badkamer in wit porselein voor vloertegels om het uiterlijk en het gevoel van uw huis te verbeteren. De wit porseleinen vloertegel badkamer is aantrekkelijk en heeft verschillende stijlen. Of uw keuken, woonkamer of badkamer nu geglazuurde porseleinen keramische tegels nodig heeft, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Sommigen van hen zijn ook bijzonder slijtvast, geschikt voor gebieden met veel verkeer. We bieden ook een reeks vloertegels voor badkamers in de keuken van de serre.

Productparameter

Naam

HM 6903 M

Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9. 5 ± 0. 3 mm

Waterabsorptie

0.5%


white porcelain floor tile bathroom

Marmer is een geweldige trend in interieurontwerp. Door deze prachtige textuur in de binnenruimte te brengen, kun je in een handomdraai stijl toevoegen. Deze Calacatta Marble Effect 60 x 60 matte tegels hebben realistische marmereffectontwerpen en zijn samengesteld uit grijze texturen op een witte achtergrond. Deze keuken badkamer vloertegels zijn gemaakt van porselein, dus de keuken badkamer vloertegels zijn draagbaar en duurzaam en kunnen gebruikt worden voor muren en vloeren; hiermee kunt u van boven naar beneden van kamer wisselen.

Door onze modieuze selectie van witte porseleinen vloertegels voor badkamers, brengt u een nieuwe luxe uitstraling in uw huis. Deze badkamervloertegel in wit porselein heeft een realistisch marmereffect, zodat u thuis rustgevende natuurlijke oplossingen kunt ontdekken.


Onze diensten

* Streng kwaliteitscontrolesysteem, 24 uur productielijncontrole onder de hoge standaard
* Goed en modieus Italiaans ontwerp
* Snelle reactie binnen 24 uur
* Snelle productietijd
* Kwaliteit gegarandeerd na verzending

Hot Tags: wit porseleinen vloertegel badkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like