Witte porseleinen tegel voor badkamervloer

Model : HM6903M
Afmeting : 600 x 600 mm
Kleur : wit
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5-10 mm
Wateropname : <>

Productdetails

Badkamerstegels zijn een reeks wandtegels en vloertegels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in badkamerruimtes of die sterke en duurzame eigenschappen hebben waardoor ze in deze ruimtes kunnen worden gebruikt. De witte porseleinen tegel voor de badkamer is mat afgewerkt, wat geen polijsten betekent.

Dit kan een saai glanzend effect produceren, geschikt voor het aantrekken van veel licht in de kamer en heeft een antislipeffect, geschikt voor mensen met kinderen of bezorgd over de veiligheid. Deze witte porseleinen vloertegel voor de badkamer is ook geschikt voor gebruik buitenshuis omdat ze duurzaam en glad zijn.


Product parameter

Model

HM6903M

Materiaal

Porselein

Grootte

24 '' x 24 ''

Dikte

9.5-10mm

Waterabsorptie

<>


white porcelain bathroom floor tiles

white porcelain floor tiles


white porcelain floor tile


white porcelain kitchen floor tiles


Klassieke vloeiende matte witte badkamer keramische vloertegels. Keramische matte tegels zijn ideaal voor de badkamer.
Of u nu de originele vloer uit het traditionele tijdperk wilt vernieuwen of een moderne uitstraling wilt geven, deze geglazuurde witte kleur badkamer vloertegel is zeer geschikt voor uw project! Ze zijn gemaakt van porselein, zeer slijtvast, duurzaam en kunnen in binnen- en buitenland worden gebruikt! Creëer een complexe oude ruimte in de gang, woonkamer, keuken of badkamer!


Verpakking en verzending

porcelain tile packing shipping


Produceren proces

porcelain tile produce processFAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A: 1. Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is jouw MOQ?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?

A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,


Vraag: Wat is uw levertijd?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.


Onderzoek