Witte porseleinen tegel voor badkamervloer

Model: HM6903M
Grootte: 600 x 600 mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5-10 mm
Waterabsorptie: <>

Productdetails

Badkamertegelszijn een serie wandtegels en vloertegels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in badkamerruimtes of die sterke en duurzame eigenschappen hebben waardoor ze in deze ruimtes kunnen worden gebruikt. De witte porseleinen tegel voor de badkamer is mat afgewerkt, wat betekent dat poetsen niet nodig is.

Dit kan een dof glanzend effect geven, geschikt om veel licht in de kamer aan te trekken, en heeft een antislip effect, geschikt voor mensen met kinderen of bezorgd over de veiligheid. Deze witte porseleinen vloertegel voor in de badkamer is ook geschikt voor buiten omdat ze duurzaam en glad is.


Productparameter

Model

HM6903M

Materiaal

Porselein

Grootte

24'' x 24''

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

GG lt; 0,5%


white porcelain bathroom floor tilesKlassieke gladde mat witte badkamer keramische vloertegels. Keramische matte tegels zijn ideaal voor de badkamer.
Of u nu de originele vloer uit het traditionele tijdperk wilt vernieuwen of een moderne uitstraling wilt geven, deze geglazuurde witte badkamer vloertegel is zeer geschikt voor uw project! Ze zijn gemaakt van porselein, zeer slijtvast, duurzaam en kunnen in binnen- en buitenland gebruikt worden! Creëer een complexe oude ruimte in de gang, woonkamer, keuken of badkamer!
Hot Tags: Witte porseleinen tegel voor badkamervloer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like