Witte porseleinen tegel voor badkamervloer

Model: HM 6903 M
Grootte: 600 x 600 mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9. 5-10 mm
Waterabsorptie: <>

Productdetails

Badkamertegelszijn een reeks wandtegels en vloertegels die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in badkamerruimten of die sterke en duurzame eigenschappen vertonen waardoor ze in deze ruimtes kunnen worden gebruikt. De witte porseleinen tegel voor de badkamer is mat afgewerkt, wat betekent dat er niet gepolijst hoeft te worden.

Dit kan een dof glanzend effect geven, geschikt om veel licht in de kamer aan te trekken, en heeft een antislip effect, is geschikt voor mensen met kinderen of maakt zich zorgen over de veiligheid. Deze witte porseleinen vloertegel voor badkamer is ook geschikt voor buiten omdat ze duurzaam en glad zijn.


Productparameter

Model

HM 6903 M

Materiaal

Porselein

Grootte

24 '' x 24 ''

Dikte

9. 5-10 mm

Waterabsorptie

GG lt; 0. 5%


white porcelain bathroom floor tiles


Klassieke gladde mat witte badkamer keramische vloertegels. Keramische matte tegels zijn ideaal voor in de badkamer.
Of u nu de originele traditionele vloer wilt vernieuwen of een moderne uitstraling wilt geven, deze geglazuurde witte kleur badkamervloer is zeer geschikt voor uw project! Ze zijn gemaakt van porselein, zeer slijtvast, duurzaam en kunnen in binnen- en buitenland gebruikt worden! Creëer een complexe oude ruimte in de gang, salon, keuken of badkamer!


FAQ

V 1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A 1: Over de kwaliteit zijn we al 1 3 jaar exporteur. Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en voor het laden, en zou de inspectiefoto's naar u opsturen om te bevestigen.

V 2: wat is uw MOQ?

A 2: als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 2 00 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 2 0GP de basishoeveelheid.

V 3: wat voor soort pakket heb je?

A 3: neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

V 4: wat is uw levertijd?

A 4: als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zouden we ongeveer 20-25 dagen nodig hebben om voor u te produceren.

Hot Tags: Witte porseleinen tegel voor badkamervloer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like