60  x 60  cm witte badkamer keramische vloertegel

60 x 60 cm witte badkamer keramische vloertegel

Model: HM 6902 M
Grootte: 600 x 600 mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Oppervlakte behandeling: Matt

Productdetails

Een ander zeer sterk en klassiek ontwerpidee voor uw badkamer is de moderne, rustieke badkamer in de boerderij - De hele rustieke vloertegel ziet er zeer gastvrij, comfortabel uit en voelt alsof het de slijtage van het gezinsleven kan weerstaan. Dit soort look wordt perfect gecombineerd met een rustieke vloertegel. Omdat het moeilijk is om perfect identieke badkamervloertegels te maken, draagt ​​de inherente variatie in toon van de porseleinen geglazuurde tegelvloeren bij aan de rustieke charme en geeft het een extra textuur aan uw algehele ontwerp.

0010010 nbsp;

Productparameter

Materiaal

Porselein 0010010 nbsp;

Model

HM 6902 M

Kleur

Wit 0010010 nbsp;

Grootte

600 x 600 mm

Water 0010010 nbsp; absorptie

onder 0010010 nbsp; dan 0010010 nbsp; 0. 5%


white ceramic tile kitchen floor

Als u houdt van de strakke lijnen van eigentijds meubilair, dan kunt u overwegen om te kiezen voor een badkamervloer met witte keramische tegels. Zonder de variaties in kleur en toon die je in natuurstenen en terracotta's krijgt, biedt deze badkamervloer met witte keramische tegels een schone achtergrond voor je strakke modernistische armaturen en fittingen om te schitteren. Deze look wordt meestal aangevuld met een hoogglansafwerking op de badkamer met witte keramische vloertegels, die een zeer glamoureuze esthetiek geeft, maar het gebruik van een vloertegel met een matte afwerking kan verwarmen en verzachten, wat anders een nogal harde en koude ontwerpkeuze zou kunnen zijn .


FAQ

V 1. Kunt u gratis monsters sturen?

Een 1. Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL aanbieden, of u kunt uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.

V 2. Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant? 0010010 nbsp;

Een 2. Wij zijn een CE, ISO goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM 0010010 versterker; ODM-service is beschikbaar.

V 3. Hoe verzekert u de kwaliteit?

Een 3. We controleren de kwaliteit tijdens inkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.

Hot Tags: 60 x 60 cm witte badkamer keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like