Ruwe badkamer keuken vloertegels

Prijs : $ 4,00 - $ 4,80 / vierkante meter
Model : HJ611B
Afmeting : 600x600mm
Kleur : donkergrijs
Materiaal : porselein
Dikte : 9,6-10 mm
Wateropname : <>

Productdetails

HANSE keramiekfabrikanten presenteren een nieuwe serie luxe ruwe badkamervloertegels met verbluffende functies. De innovatieve serie vloertegels voor keukenbadkamers, inclusief verschillende spectaculaire ontwerpen, zal ongetwijfeld een brede betekenis en prachtige stijl in de regio brengen. Omdat matte oppervlakken een betere grip en weerstand hebben, zijn antislipvloertegels een voor de hand liggende keuze voor vloer- en wandtegels, vooral in badkamers. In tegenstelling tot gepolijste tegels, zijn antislip keramische vloertegels veel beter in het verbergen van vuil, vlekken en druppelvlekken. Daarom is er geen sprake van dubbele reiniging. Een ander kenmerk van deze rustieke vloertegel zijn de lage onderhoudskosten, dus ze zijn een zeer voor de hand liggende keuze voor gebruik in openbare badkamers.


Productparameters

Model

HJ611B

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600mm

Dikte

9.5-10mm

Waterabsorptie

<>


ruwe badkamer vloertegels


Als u een modieuze en praktische rustieke badkamervloertegel wilt maken, is het vinden van de juiste antislip badkamervloertegels essentieel. Vloertegels in de badkamer moeten sterk en duurzaam zijn en een veilig antislipoppervlak bieden, net als het mantelreliëf van 30 x 30 cm met textuur, maar moeten ook rekening houden met de schoonheid. Als u op zoek bent naar vloertegels die u kunnen helpen functionele en modieuze vloeroppervlakken te bouwen, biedt onze groothandel in ruwe badkamervloertegels u perfecte producten om aan uw behoeften te voldoen. Investeren in nieuwe keuken badkamer vloertegels is een uitstekende manier om badkamerruimte te updaten of een perfecte finishing touch toe te voegen aan nieuwe badkamerprojecten. Ongeacht de grootte of stijl van uw badkamer.

De matte tegels hebben een Matt-textuur en antislipfunctie, wat een gevoel van eenvoud brengt. Naast de badkamer kan deze duurzame, rustieke porseleinen vloertegel worden geïnstalleerd in andere binnen- en buitenruimtes van het hotel.


Waarom kiezen voor HANSE?

* Hogere techniek vereist, betere prestaties
* Gladde textuur en variëteiten van pattens
* Meer driedimensionaal, verbeter stereoscopie
* Gemaakt van inert materiaal, verkregen superieure fysische en chemische eigenschappen
* Geniet van een goede reputatie en vriendelijke service
* Hoge hardheid en goede slijtage en weerstand
* Dichter bij natuurstenen, zachte kleur

Hot Tags: Ruwe badkamer keuken vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like