Ruwe badkamer keukenvloertegels

Prijs: $4.00 - $4.80 / Vierkante Meters
Model: HJ611B
Grootte: 600x600mm
Kleur: Donkergrijs
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,6-10 mm
Waterabsorptie:<>

Productdetails

Hanse keramiek fabrikanten presenteert een nieuwe serie van luxe ruwe badkamer vloertegels met geweldige functies. De innovatieve keuken badkamer vloertegels serie, met inbegrip van verschillende spectaculaire ontwerpen, zal ongetwijfeld een breed gevoel en prachtige stijl te brengen aan de regio. Omdat matte oppervlakken hebben een betere grip en weerstand, anti slip vloertegels zijn een voor de hand liggende keuze voor vloer-en wandtegels, vooral in badkamers. In tegenstelling tot gepolijste tegels, niet slip keramische vloertegels zijn veel beter in het verbergen van vuil, vlekken en druppelvlekken. Daarom gaat het niet om dubbele reiniging. Een ander kenmerk van deze rustieke vloertegel is hun lage onderhoudskosten, zodat zijn zij een zeer duidelijke keus voor gebruik in openbare badkamers.


Productparameters

Model

HJ611B

Materiaal

Porselein

Grootte

600X600 mm

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

<>


rough bathroom floor tiles  

Als u een modieuze en praktische rustieke tegel van de badkamervloer wilt creëren, is het vinden van de rightanti misstap badkamervloertegels essentieel. Badkamer vloertegels moeten sterk en duurzaam, en zorgen voor een veilige, non-slip oppervlak, net als de 30 x 30 cm mantel reliëf met textuur, maar moet ook rekening houden met de schoonheid. Als u op zoek bent naar vloertegels die u kunnen helpen bij het bouwen van functionele en modieuze vloeroppervlakken, onze groothandel ruwe badkamer vloertegels serie zal u voorzien van perfecte producten om uw behoeften te voldoen. Investeren in nieuwe keuken badkamer vloertegels is een uitstekende manier om badkamer ruimte te werken of een perfecte finishing touch toe te voegen aan nieuwe badkamer projecten. Ongeacht de grootte of stijl van uw badkamer.

De matte tegels nemen Matte textuur en anti-slip functie, die een gevoel van eenvoud brengt. Naast de badkamer kunnen deze duurzame rustieke porseleinen vloertegels worden geïnstalleerd in andere binnen- en buitenruimtes van het hotel.


Waarom kiezen voor HANSE?

*Hogere techniek vereist, betere prestaties
*Gladde textuur en variëteiten van pattens
*Meer driedimensionaal, verbeter stereoscopie
*Gemaakt door inert materiaal, verkregen superieure fysische en chemische eigenschappen
* Geniet van een goede reputatie en bieden vriendelijke diensten
*Hoge hardheid en goede slijtage en weerstand
* Dichter bij natuurstenen, zachte kleur

Hot Tags: Rough Badkamer Keuken vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like