Rustieke badkamervloertegels

Model: HM 6903 M
Kleur: Grijs-wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9. 5 mm
Oppervlakte behandeling: Rustiek (gepolijst geglazuurd)
Waterabsorptie: <>

Productdetails

Uw badkamer is een kamer waar mensen elke dag samenkomen, dus het kiezen van rustieke badkamervloertegels is een van de belangrijkste ontwerpbeslissingen die u zult nemen. Er zijn veel kleuren, stijlen en decoraties waaruit u kunt kiezen uit rustieke badkamervloertegels. Het is' s gemakkelijker dan je denkt om een ​​verouderde badkamer om te toveren tot een warme kamer voor je familie en vrienden. Door de schoonheid en duurzaamheid van keramische en tegelvloeren te combineren, update je je badkamerdecoratie met een duurzame basis. Rustieke porseleinen vloertegels zijn ook zeer geschikt voor elke badkamerdecoratie, zorgen voor een eeuwige uitstraling en veel verschillende stijlen, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Creëer een mooie en warme sfeer door tegelvloeren te plaatsen om de grondtoon van de badkamer te bepalen.

Productparameters

Model

HM 6903 M

Materiaal

Porselein

Dikte

9. 5 mm

Absorptie

GG lt; 0. 5%

Oppervlakte behandeling

Gepolijst geglazuurd


Rustic Kitchen Floor Tiles


Uw rustieke badkamervloertegels zijn niet alleen praktisch en duurzaam, ze zijn ook een belangrijk designstatement. De vloer die u kiest, beïnvloedt elk element van uw ontwerp en heeft tegenwoordig allerlei materialen, kleuren en texturen. Uw keuze aan badkamervloertegels is bijna eindeloos.

Gebruik deze grijze rustieke vloertegels om uw gezin een eenvoudige charme te geven. Dit 24 GG-quotum; x 24 GG-quotum; grijze rustieke vloertegels hebben een hele grijze tint, die een donkergrijze textuur kan produceren. De matte afwerking van deze rustieke vloertegels kan het ruwe uiterlijk verzachten, terwijl de rechte kant het in de badkamer kan temmen.

Als u wilt dat tegelvloeren de kenmerken van een ingang, woonkamer of een andere kamer in uw huis brengen, probeer dan deze rustieke porseleinen tegel. Deze rustieke porseleinen tegel heeft een matte afwerking en een natuurlijke uitstraling, die wervelende lichte en donkere tinten combineert om een ​​beeld te geven dat lijkt op dat van petrochemisch hout en dat diepte en rijkdom zal toevoegen aan de effen, overgangs- of moderne decoratieve loopbruggen.


FAQ

V 1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A 1: Over de kwaliteit zijn we al 1 3 jaar exporteur. Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en voor het laden, en zou de inspectiefoto's naar u opsturen om te bevestigen.
V 2: wat is uw MOQ?
A 2: als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 2 00 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 2 0GP de basishoeveelheid.
V 3: kunt u OEM voor ons maken?
A 3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.
V 4: kunt u gratis monsters sturen?
A 4: Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL aanbieden, of u kunt uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: Rustieke badkamervloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like