WC-vloertegels

1. Productbeschrijving. Oppervlak: Rustieke tegels, Matt afgewerkt. Type: Toilet vloertegels. Afmeting: 600x600mm vloertegel. Dikte: 9,8 mm. Oppervlak: Matt. Wateropname: 0,5%. Verpakking: 4 Plastic hoekbeschermer, Cartoon met houten pallets. Certificering: ISO9001, SGS, .Leidingstijd: als er geen voorraad ...

Productdetails

1. Productbeschrijving

Model: HSK6001

.Type: Toilet-vloertegels

. Grootte: 600x600mm vloertegel

. Dikte: 9.8mm

. Oppervlak: Matt

. Wateropname: 0,5%

. Verpakking: 4 Plastic hoekbeschermer, Cartoon met houten pallets

. Certificering: ISO9001, SGS,

. Leestijd: als er geen voorraad in het magazijn is, moet dit worden geproduceerd. Meestal 15-20 dagen

Rustieke toiletporseleinen vloertegel, betonnen vloertegels van Foshan

Rustieke vloertegels worden toegepast op de binnenruimte van winkelcentra, hotels en kantoorgebouwen, waardoor een speciale royale en grootse decoratiestijl wordt gecreëerd. Met zijn grote formaat. Rustieke toiletvloertegels kunnen het te cementeren gebied aanzienlijk verminderen. En met zijn voordelen in hoge hardheid, lange levensduur, weerstand tegen vocht, niet-ontvlambaarheid, warmteweerstand, is het een goed materiaal dat wordt gebruikt om de traditionele beklede platen te vervangen, met stabiele eigenschappen voor lange duur. De weerstand tegen doodle, stof en as maakt dat antieke vloertegels een perfect uiterlijk en een kleurvast figuur laten zien.

2. Feature en voordelen

1) Stroefheid.

Het matte oppervlak met hogere wrijvingscoëfficiënt dan gepolijste tegels, kan worden vermeden, zelfs wat water op tegels.

2) Eenvoudig schoon te maken.

Dankzij een laag glas op het oppervlak van rustieke tegels, kunnen vlekken zoals koffie en olie toegankelijk zijn voor reiniging.

3) Milieubescherming.

Matte afwerking vermindert de interferentie van lichtbreking om de ruimte in overeenstemming te brengen met de gezondheidsstandaard.

4) Meer expressief.

met de meeste prestatiekracht in het ruimtelijk ontwerp.

3.Productdetails

toilet vloertegels (2) .jpg

toilet vloertegels (3) .jpg

toilet vloertegels (7) .jpg

df.jpg

toilet floor tiles (6).JPG

toilet floor tiles (1).JPG


4. Kwaliteitscontrole

toilet vloertegel (3) .jpg

Hardheidstest Krasbestendige test

toilet vloertegel (2) .jpg

Diktetest Anti-vervuilingstest

toilet vloertegel (1) .jpg

Vlakheid Test Wateropname Test

 

5. De aankooppunten van de badkamertegels

1, tegel textuur

De textuurdichtheid van de vloertegels. De keuze van badkamertegels is ook vereist voor de dichtheid en textuur van de tegels zelf. Let bij het kopen van tegels op of de badkamertegels vlak en natuurlijk zijn en kijk of er verschillende gaatjes zijn, enz. Dit zijn de criteria voor het beoordelen van de kwaliteit van de tegels.

2, tegelglazuur

De mate van beglazing van het tegeloppervlak. De gemakkelijkste manier om de mate van beglazing van een tegel te bepalen, is de dikte van het glazuur op het oppervlak van de tegel in de gaten houden. Over het algemeen is de geglazuurde laag van de tegel praktischer en het is niet gemakkelijk om vuil op te hopen en is eenvoudig te reinigen. Kies daarom voor een badkamertegel een dikkere glazuurtegel.

3, tegels wateropname tarief

De waterabsorptiesnelheid van de keramische tegels, dit is het eerste waar u op moet letten bij het kiezen van een badkamertegel. Over het algemeen geldt dat hoe hoger de kwaliteit van de tegels, hoe lager de wateropname, en dergelijke tegels kunnen het grondwater sneller laten drogen.

 

 

 

6. Onze diensten

1. we hebben een eigen fabriek, uw bestelling kan worden geregeld en vervolgens zo snel mogelijk laden.

2. Paypal betaling kan worden geaccepteerd.

3.Originelequipment fabrikant (OEM) service kan worden aangeboden.

4. als kwaliteitsnorm bevestigd, kunnen we bieden gratis product monster.

5. Onze meest superieure after-sales service:

een. Wanneer de goederen werden gewonnen, zullen we de klanttevredenheid van de klant raadplegen.

b. Streven naar klantentevredenheid. we zullen klanten regelmatig bezoeken, als ze problemen hebben met het bestraten van onze goederen of kwaliteitscontrole, kunnen we onmiddellijk antwoorden en oplossen.

c. Wanneer we het dringende telefoongesprek van de klant ontvangen, zullen we onmiddellijk actie ondernemen om de emotie van de klant te stabiliseren.

d, We zullen proberen ons best om het probleem op te lossen voor onze klant, zou niet ontwijken de klant.

 


Onderzoek