Wand- en vloertegels voor badkamer

Grootte: 600x600mm (Aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Meestal denken mensen dat wanneer je tegels is het een keuze tussen ofwel uwwand- en vloertegelsvoor badkamer, maar er zijn andere tegels ideeën die vaak worden gebruikt om terug spatten of focus te creëren, net als mooie ontwerpen. wand- en vloertegels voor badkamer. Wanneer u denkt u klaar aan badkamerstegels bent die in China worden gemaakt, zorg ervoor dat alle factoren en de plaats van ideeën van de badkamerstegelmuur in aanmerking worden genomen. De locatie van de tegel moet worden overwogen, want als de badkamer klein is en er is een kleine hoeveelheid licht het invoeren van de kamer, het gebruik van lichte badkamer tegel zal de badkamer met broodnodige helderheid. Wanneer u kleur kiest, is het belangrijk om badkamerskabinetten, zoals badkamerskabinetten, gootstenen en muurspiegels te overwegen.


Productparameters

Materiaal

Keramische

Oppervlaktebehandeling

Volledig gepolijst

Grootte

600*600 mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

≤0,5%

Toepassing

Living & Dining Room; Slaapkamer; Passage; Winkelcentrum; Hotel; Office


Wall & Floor Tiles For Bathroom


  

Onder de vele stijlen en patronen vankeramische tegels, de meest populaire is het gebruik van witte tegel vloerwand kleur. Vooral in de badkamer, witte tegel textuur wordt vaak gebruikt. Als neutrale kleur, witte tegel textuur geeft uw badkamer een ruim gevoel, terwijl het geven van een gevoel van stille ruimte.

Bij het gebruik van witte tegel patroon in de badkamer, moet u rekening houden met de volgende zaken:

Als u witte vloertegels met enige textuur in de badkamer kiest, is het genoeg om de ruimte te maken er rustiger uitzien.

Met slechts een paar veranderingen, u uw badkamerruimte een unieke blik geven. Witte tegel matte afwerking kan ook blijken te zijn een goed canvas, u een unieke look voor uw badkamer.

Wit is meer dan alleen een kleur: wit heeft een verscheidenheid aan tinten, volgens uw keuze en decoratie schema, u kiezen voor verschillende tinten wit, zoals helder, warm en licht wit. Natuurlijk licht in de badkamer is ook onderdeel van uw keuze van witte tinten.

Textuur: Een ander element dat waarde toevoegt aan de geglazuurde keramische tegel voor badkamer vloer regeling van de badkamer is textuur. Witte tegels zien er goed uit op het vliegtuig, maar badkamer tegels in wit hebben ook een verscheidenheid aan texturen en kleuren om uit te kiezen.

Hot Tags: wand- en vloertegels voor badkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like