Witte Keramische Tegel badkamer

Model: HW6611
Grootte: 600x600mm (Aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Keramiek
Oppervlaktebehandeling: Matt
Waterabsorptie: ≤0,5%

Productdetails

Klassieke en eigentijdse stijlen versmelten in deze Calacatta witte keramische tegel badkamer. geglazuurd en mat, met subtiele grijze strepen voor een modern, marmerachtig effect, deze 24 " x 24" glazen tegels badkamers en hun beschikbare bijpassende trim zal snel een huis vinden op de vloeren van uw douche, door het bad, of in uw keuken. Deze witte tegel badkamer muur presenteert een heldere, coole look die elegant is zonder sober te zijn.


Productparameter

Materiaal

Keramische

Functie

Één ontwerp vier gezichten

Model

HW6611

Techniek

Matt

Kleur

Witte

Grootte

600x600 mm

Waterabsorptie

Minder dan 0,5%

Productkenmerken

> Ontwerp in groot formaat --één ontwerp vier gezichten

> weelderige matte afwerking

> Luxe realistische marmeren effect look

> Gemaakt van duurzaam porselein

> veelzijdig - perfect voor muren en vloeren


Deze stijl tegel is ons nieuwe design product. Het heeft meerdere kanten met één ontwerp. Er zijn verschillende maten met 600x600mm/ 800x800mm/ 600x1200mm. Deze stijl heeft twee ontwerpen: antieke oppervlakte en glazuur gepolijst oppervlak. Het maakt niet uit welke tegels u kiest om uw huis te passen, we kan een complete set van matching


White Ceramic Tile Bathroom


  

Een nieuwe witte carrara marmeren effect witte keramische tegel badkamer met een subtiele matte afwerking. Deze klassieke dunne geader keramische witte marmeren effect geglazuurde porseleinen tegel badkamer zijn ideaal voor badkamer of keuken. Maak uw interieur ruimtes lijken lichter, helderder en groter met deze berg witte keramische vloertegels badkamer. Gemaakt van duurzaam porselein, deze witte keramische vloertegels badkamer zijn zeer duurzaam! Ze hebben een witte achtergrond met zware hints van aderwerk; het geven van echt karakter en persoonlijkheid. Gemaakt van porselein, kunnen ze worden gebruikt op zowel muren als vloeren. Ze zijn een groot formaat tegel, die geeft ze een groot beroep, en ze hebben een weelderige matte afwerking. Ze zijn perfect voor het transformeren van de vloer gebieden in uw hele huis.
Hot Tags: witte keramische tegel badkamer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like