Porseleinen zwart-witte vloertegel

Model: HS619GN
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit en zwart
Materiaal: Porselein
Dikte: 600x600mm
Waterabsorptie: <>

Productdetails

Porseleinen zwart-witte vloertegelin verschillende maten en formaten, glanzende en matte afwerking. Porseleinen zwart-witte vloertegels worden steeds populairder in de hedendaagse ontwerpschema's van' die echte vitaliteit kunnen toevoegen aan elke omgeving. Deze serie zwart-witte porseleinen tegels is geschikt voor alle gezinnen en vele zakelijke gelegenheden en is de ideale keuze voor woonkamer en slaapkamer.


Productparameter


Model

HS619GN

Type

Vloertegel wandtegel

Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Waterabsorptie

GG lt; 0,5%porcelain black and white floor tileZwart witte porseleinen tegeleffect keramische wand, glad hoogglans oppervlak. Ze zijn geschikt voor badkamers, keukens en woonruimtes. Ze geven zonder kosten de uitstraling van echt Italiaans marmer.

Door wit geglazuurde keramische tegels te combineren met zwart glanzende marmeren vloertegels, kunt u interessante contrasteffecten in uw huis creëren.

Keramische tegels porseleinen tegels zijn een ideaal materiaal dat gemakkelijk een vleugje stijl in elk gezin kan brengen.

keramische tegels porseleinen tegels is een soort kunstmatig materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Het heeft een breed scala aan toepassingen. Er zijn veel soorten afwerkingen, kleuren en maten om uit te kiezen.

geglazuurde porseleinen keramische vloertegels in hun natuurlijke vorm hebben een glad oppervlak, maar kunnen ook worden getextureerd om steen of hout te reproduceren.

Hot Tags: porseleinen zwart-witte vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like