6 inch keramische vloertegel

Model : MPO-006
Afmeting : 150x150mm
Kleur : rood
Materiaal : keramiek
Wateropname : 6-10%

Productdetails

De 6-inch keramische vloertegel is een soort terracotta-tegel die is gemaakt van speciale rode en bruine klei. Het materiaal wordt gevormd tot het vereiste keramische terracottategelontwerp en vervolgens gedroogd. De reden waarom de meeste mensen 6-inch keramische vloertegel terracotta en geletterd aardewerk kopen, is de schoonheid en kleur van rode en aardetinten. Wanneer glazuur over hen wordt gegoten, is het verborgen onder de glaslaag, zodat ze niet worden beïnvloed door vlekken, maar ook hun eenvoudige elegantie elimineert. Dit is duidelijk het verband tussen vorm en functie.


Productomschrijving

Model

MPO-006

Materiaal

keramisch

Oppervlakte

matte afwerking

Kleur

Rood

Grootte

150x150mm

Waterabsorptie

6-10%


Terracotta-tegels zijn een soort eenvoudige tegelvloeren, die eruit zien als echte handgemaakte klei, maar geen afdichting of onderhoud nodig hebben. Deze keramische tegel is zeer geschikt voor een traditionele keuken en biedt weinig onderhoud en duurzame vloerbedekking. Dit materiaal is een uitstekende keuze voor landelijke of natuurlijke omgeving en decoratie in cabinestijl. Het is erg populair in de woonkamer, en het is ook de vloer van de gesloten veranda. Warmer dan steen of geglazuurd keramiek, het is ook de perfecte keuze voor ovens en decoratie in aardetinten. Terracotta tegels hebben vaak de charme van de oude wereld. Wanneer ze als vloer worden gebruikt, kunnen ze de hele kamer vegen. Dit terracottategel heeft een ruw, soepel gevoel, zowel sterk als zacht. Dit kan toenemen of afnemen.


6 inch keramische vloertegel

6 inch keramische vloertegel

6 inch keramische vloertegel

cerification

vloertegel Cerification


FAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A: 1. Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is jouw MOQ?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?

A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?

A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Wat is uw levertijd?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.


Hot Tags: 6 inch keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like