900x1800 mm Prachtige keramische vloertegels

Model: M18133R
Grootte: 900x1800mm
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 3%

Productdetails

Geglazuurde porseleinen keramische tegels zijn een geprefereerde verkenningsmethode omdat ze mooi, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. prachtige keramische vloertegels verdelen de collectie in moderne, klassieke en natuurlijke stijltegels, elk onderdeel van prachtige keramische vloertegels heeft veel inspirerende tegelindeling.

Sommige ontwerpen van porseleinen vloertegels zijn erg mooi en geschikter voor weergave op de vloer en muren. Het creëren van een tegelcentrum op de vloer van een kamer kan een riskant idee zijn, maar als het goed wordt gedaan, kan het je interieur helemaal uniek maken. Met deze optie willen we enkele prachtige keramische vloertegels introduceren van de nieuwste, meest exquise en mooiste ideeën voor keramische vloertegels. Enkele van de prachtige keramische vloertegels die we hebben geselecteerd, waren fascinerend, maar absoluut bewonderenswaardig.


Productparameters

Model

M18133R

Materiaal

Keramiek

Grootte

900x1800mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

3%


beautiful ceramic floor tiles
Geglazuurde porseleinen keramische tegels zijn een onmisbaar decoratiemateriaal in huisdecoratie. Met de ontwikkeling van technologie worden de specificaties van geglazuurde porseleinen keramische tegels steeds groter en worden ze steeds populairder. Door de dunne en lichte eigenschappen van mooie keramische vloertegels verbruiken grote witte keramische vloertegels veel minder materiaal en energie dan gewone tegels.


Het groene woonconcept om keramische steen te vervangen door tegels is de laatste jaren een mainstream geworden. Dankzij de inspiratie van natuursteen zijn keramische tegels een uitstekende vervanger geworden voor steen met een rijkere textuur, design en extra grote specificaties.Hot Tags: 900x1800 mm prachtige keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like