900x1800 mm Mooie keramische vloertegels

Model : M18133R
Afmeting : 900x1800mm
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,5 mm
Wateropname : 3%

Productdetails

Geglazuurde porseleinen keramische tegels zijn een verkozen onderzoeksmethode omdat ze mooi, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. mooie keramische vloertegels verdelen de collectie in moderne, klassieke en natuurlijke stijltegels, elk onderdeel van mooie keramische vloertegels heeft veel inspirerende tegelsindeling.

Sommige vloertegels van China zijn erg mooi en meer geschikt voor weergave op de vloer en muren. Het creëren van een tegelcentrum op de vloer van een kamer kan een riskant idee zijn, maar als het goed wordt gedaan, kan het uw interieur volledig uniek maken. Met deze optie willen we een aantal mooie keramische vloertegels van de nieuwste, mooiste en mooiste keramische vloertegels voorstellen. Sommige van de prachtige keramische vloertegels die we hebben geselecteerd, waren fascinerend, maar absoluut bewonderenswaardig.


Productparameters

Model

M18133R

Materiaal

keramisch

Grootte

900x1800mm

Dikte

9.5mm

Waterabsorptie

3%


mooie keramische vloertegels


Geglazuurde porseleinen keramische tegels zijn een onmisbaar decoratiemateriaal in huisdecoratie. Met de ontwikkeling van technologie worden de specificaties van geglazuurde porseleinen keramische tegels steeds groter, en ze worden steeds populairder. Vanwege de dunne en lichte eigenschappen van mooie keramische vloertegels, gebruiken grote witte keramische vloertegels veel minder materiaal en energie dan gewone tegels.


Het groene woonconcept van het vervangen van keramische steen door tegels is de laatste jaren een standaard geworden. Dankzij de inspiratie van natuursteen zijn keramische tegels een uitstekende vervanger voor steen geworden met een rijkere textuur, een groter ontwerp en extra grote specificaties.


Vanwege zijn ultralichte en ultradunne eigenschappen zijn er zelfs keramische tegels porseleinen tegels die behang kunnen vervangen. In de afgelopen jaren zien we vergelijkbare gevallen in de woningdecoratie, het bestraten van de woonkamermuur wordt heel gewoon. grote witte porseleinen vloertegels zien er nobeler en genereuzer uit.

Hot Tags: 900x1800 mm Mooie keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like