Bruine keramische vloertegel

Model: HYH6221GN
Grootte: 600x600mm / 800x800mm
Kleur: Bruin
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5-10 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst / geglazuurd
Waterabsorptie: <>

Productdetails

Wij zijn defabrikanten van vloertegelsin Foshan en Onze tegelprijs is erg goed.

Met eenvoudige tinten zien bruine keramische vloertegels er klassiek uit en kunnen ze subtiele warmte in de kamer brengen. bruine keramische vloertegels hebben een verscheidenheid aan tinten en stijlen. Met onze goedkope donkerbruine keramische tegelvloeren kunt u de moderne uitstraling van meer dan puur bruine tegels gebruiken. Onze serie donkerbruine keramische tegelvloeren combineert leisteen- en marmerstijlen om u een mooi gevoel voor grootte te geven.

De groothandel bruine keramische vloertegels mooie bruine vloertegels zijn zeer geschikt voor bruine woonkamertegels of neutrale keuken.


Productparameters

Model

HYH6221GN

Materiaal

Keramiek

Grootte

600 x 600 mm / 800 x 800 mm

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

GG lt; 0,5%

Kleur

Bruin


brown ceramic floor tile


Dit is een van de meest voorkomende kleuren van keramische tegels, vooral omdat het vies en mooi is. donkerbruine keramische tegelvloeren met retro-smaak.

Beautiful Brown is een combinatie van warme, neutrale, eenvoudige maar rijke tinten. Bruin is niet zo gebruikelijk als andere kleuren, dus het is' s uniek en verbergt nog steeds vuil als een zwart alternatief, geschikt voor kamers met crème of beige thema's.
Hot Tags: bruine keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like