Keramische vloertegels Bouwmaterialen In Foshan China

Om te voldoen aan de verschillende ontwerpvereisten van bouwmaterialen voor keramische vloertegels in FOSHAN China, bieden we ook grootformaat tegels van 900x1800 mm groot. De tegels in groot formaat zijn het resultaat van hoog onderzoek en innovatieve productietechnologie van keramiek. Ze bewust ...

Productdetails

Om te voldoen aan de verschillende ontwerpvereisten van bouwmaterialen voor keramische vloertegels in FOSHAN China, bieden we ook grootformaat tegels van 900x1800 mm groot.

De tegels in groot formaat zijn het resultaat van hoog onderzoek en innovatieve productietechnologie van keramiek. Ze combineren bewust het uiterlijk en de technische kenmerken van het porselein, waardoor het mogelijk wordt om een naadloos oppervlak te verkrijgen.

De keramische porseleinen tegel met een dikte van 9 mm is geschikt voor middelgrote en zware vloeren. Vanwege zijn technische en mechanische eigenschappen garandeert het een grotere belastingsweerstand en kan het zonder speciale uitrusting op bouwplaatsen worden vervoerd en verplaatst.


Product parameter

Materiaal:

keramisch

Model

M1825

Grootte:

900x1800mm

Dikte:

9mm

Waterabsorptie:

3%

Oppervlakte:

Geglazuurde afwerking

ceramic floor tiles building materials in foshan china

ceramic floor tiles building materials in foshan china

Grootformaat tegels voor vloer en wand

Grootformaat tegels zijn lichtgewicht, worden veel gebruikt en hebben een zeer hoge esthetische impact, wat nieuwe gebieden opent in het ontwerp van een geïntegreerde omgeving en zorgt voor de grootste vrijheid van meningsuiting. Over het algemeen kunnen grootformaat keramische vloertegels, badkamertegels, keukentegels, enzovoort, uiteindelijk alle verticale oppervlakken op elkaar afstemmen. Wat is het eindresultaat? Geïndividualiseerde algemene weergaveomgeving met absolute stijlconsistentie. Dit alles, samen met de zekerheid dat onze producten zich altijd onderscheiden van de rest in de hoogste technische en esthetische prestaties.

Kwaliteitscontrole

ceramic tile Quality control

bouwsysteem

ceramic panel construction system

ceramic panel construction system

ceramic panel construction system

Pakket

ceramic tile package


 

FAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A: 1. Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is jouw MOQ?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?

A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?

A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Wat is uw levertijd?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.


Onderzoek