Keramische Vloertegels Bouwmaterialen In Foshan China

Om te voldoen aan de verschillende ontwerpvereisten van bouwmaterialen voor keramische vloertegels in FOSHAN china, bieden we ook grootformaat tegels van 900 x 1800 mm aan. De grootformaat tegels zijn het resultaat van veel onderzoek en innovatieve productietechnologie van keramiek. Ze bewust ...

Productdetails

Om te voldoen aan de verschillende ontwerpvereisten van bouwmaterialen voor keramische vloertegels in FOSHAN china, bieden we ook grootformaat tegels van 900 x 1800 mm aan.

De grootformaat tegels zijn het resultaat van veel onderzoek en innovatieve productietechnologie van keramiek. Ze combineren bewust het uiterlijk en de technische kenmerken van het porselein en maken zo een naadloos oppervlak mogelijk.

De 9 mm dikke porseleinen tegel van keramische tegels is geschikt voor middelzware en zware vloeren. Vanwege zijn technische en mechanische eigenschappen garandeert het een grotere belastingsweerstand en kan het zonder speciale uitrusting op bouwplaatsen worden vervoerd en verplaatst.


Productparameter

Materiaal

Keramiek

Model

M1825

Grootte

900 x 1800 mm

Dikte

9 mm

Waterabsorptiesnelheid

3%

Oppervlakte

Geglazuurde afwerking


ceramic floor tiles building materials in foshan china


Grootformaat tegels voor vloer en wand

Grootformaat tegels zijn licht van gewicht, worden veel gebruikt en hebben een zeer hoge esthetische impact, die nieuwe gebieden opent in het ontwerp van een geïntegreerde omgeving en de grootste vrijheid van meningsuiting garandeert. Over het algemeen kunnen alle verticale oppervlakken, zoals grote tegels, badkamertegels, badkamertegels, keukentegels enzovoort, op elkaar worden afgestemd. Wat is het eindresultaat? Individuele algehele uitstraling met absolute stijlconsistentie. Dit alles, samen met de garantie dat onze producten zich altijd onderscheiden van de rest in de hoogste technische en esthetische prestaties.


FAQ

V 1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A 1: Over de kwaliteit zijn we al 1 3 jaar exporteur. Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en voor het laden, en zou de inspectiefoto's naar u opsturen om te bevestigen.

V 2: wat is uw MOQ?

A 2: als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 2 00 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 2 0GP de basishoeveelheid.

V 3: wat voor soort pakket heb je?

A 3: neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

V 4: kunt u klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?

A 4: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mengen om het vol te maken om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

V 5: wat is uw levertijd?

A 5: als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders duurt het ongeveer 20-2 5 dagen, omdat we voor u moeten produceren.

Hot Tags: keramische vloertegels bouwmaterialen in foshan china, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like