Full Body Keramische vloerwandtegels

Model: HS608GN
Kleur: Wit
Materiaal: Keramiek
Oppervlaktebehandeling: Gepolijst
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Wat is het verschil tussenkeramische vloerwandtegels? Inderdaad, de meeste winkels verkopen tegels als keramische vloerwandtegels. Betekent dit dat u ze slechts voor één toepassing gebruiken? Je beter het verschil vinden tussen wandtegels en vloertegels, zodat je van je volgende project een succes maken.

Waarom onderscheiden we vloertegels van wandtegels? Nou, een ding is dat tegels niet echt uitsluitend worden gebruikt voor vloeren of wandtegels, maar worden vervaardigd en ingedeeld op basis van hun duurzaamheid en sterkte. Het is deze classificatie die hun locatie bepaalt.

Nou, tegels zien er hetzelfde uit als je erop staat, maar verschillende tegels zijn geschikt voor verschillende verkeersniveaus. Sommige mensen kunnen zware voetstappen - denk na over hoeveel mensen moeten lopen op de porseleinen of keramische vloertegels van winkelcentra elke dag - terwijl anderen kunnen niet echt omgaan met hen, dat is waarom ze alleen kunnen installeren op de muren.

Dus, in feite, elk porselein of keramische vloertegels kan ook worden gebruikt als een keramische glazen wandtegels - net het tegenovergestelde is niet het geval is. Als je gewoon muren legt, kun je in principe kiezen wat je wilt, maar als je het maken van vloeren, moet je voorzichtiger zijn over je keuzes.

 

Productparameter

Model

HS608GN

Materiaal

Keramische

Type

Volledige jongen keramische vloertegels

Oppervlakte-afwerking

Gepolijst

Waterabsorptie

0.5%

Toepassing

Zowel muur als vloer


full body ceramic floor tiles


  

We hebben vele voorbeelden van grote full body wandvloertegels in HANSE. In feite, in termen van verkoop, de meest populaire keramische tegel is glanzend wit geglazuurd keramische tegel. Door zijn puur wit, het is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in bijna elke bestaande kleur in uw kamer.

Met de toenemende populariteit van porselein of keramische vloertegels wordt het verschil tussen wandtegel en vloertegel steeds vager. Dit komt omdat porseleinen tegel geglazuurde afwerking hebben dichtere lichamen, zodat u ze gebruiken voor muren en vloeren. In feite kopen veel klanten die in HANSE winkelen vaak dezelfde keramische tegelporseleintegel voor hun muren en vloeren. Dit is eigenlijk zeer effectief in het creëren van een naadloze, moderne en luxe look in het huis.


Hot Tags: Full Body Keramische Vloerwandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like