Full Body keramische vloertegels

Model : HS608GN
Kleur : wit
Materiaal : keramiek
Oppervlaktebehandeling : gepolijst
Wateropname : 0,5%

Productdetails

Wat is het verschil tussen keramische vloertegels ? De meeste winkels verkopen inderdaad tegels als keramische vloertegels. Betekent dit dat u ze slechts voor één toepassing kunt gebruiken? U kunt beter het verschil ontdekken tussen wandtegels en vloertegels, zodat u uw volgende project tot een succes kunt maken.

Waarom onderscheiden we vloertegels van wandtegels? Nou, één ding is dat tegels niet echt exclusief voor vloeren of wandtegels worden gebruikt, maar worden vervaardigd en geclassificeerd op basis van hun duurzaamheid en sterkte. Het is deze classificatie die hun locatie bepaalt.

Nou, tegels zien er hetzelfde uit als je erop staat, maar verschillende tegels zijn geschikt voor verschillende niveaus van verkeer. Sommige mensen kunnen zware voetstappen aan - denk eraan hoeveel mensen er elke dag op de porseleinen of keramische vloertegels van winkelcentra moeten lopen - terwijl anderen ze niet echt aankunnen, daarom kunnen ze ze alleen aan de muur installeren.

Dus in feite kunnen alle porseleinen of keramische vloertegels ook worden gebruikt als keramische geglazuurde wandtegels - precies het tegenovergestelde is niet het geval. Als je alleen muren legt, kun je in principe kiezen wat je leuk vindt, maar als je vloeren maakt, moet je voorzichtiger zijn met je keuzes.

Productparameter

Model

HS608GN

Materiaal

keramisch

Type

Volledige keramische tegels voor jongens

Oppervlakteafwerking

gepolijst

Waterabsorptie

0,5%

Toepassing

Zowel muur als vloer


full body ceramic floor tiles


We hebben veel voorbeelden van geweldige wandtegels voor het hele lichaam in HANSE. In termen van verkoop is de meest populaire keramische tegel glanzend wit geglazuurde keramische tegel. Vanwege het pure wit is het zeer veelzijdig en kan het in bijna elke bestaande kleur in uw kamer worden gebruikt.

Met de toenemende populariteit van porseleinen of keramische vloertegels, wordt het verschil tussen wandtegel en vloertegel steeds vager. Dit komt omdat porseleinen tegels geglazuurde afwerking hebben dichter lichamen zodat u ze kunt gebruiken voor muren en vloeren. Veel klanten die in HANSE winkelen, kopen zelfs vaak dezelfde keramische tegels voor hun muren en vloeren. Dit is eigenlijk heel effectief in het creëren van een naadloze, moderne en luxe uitstraling in huis.


ceramic floor tile


FAQ

Q1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?

A1: Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Q2: Wat is uw MOQ?

A2: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Q3: Wat voor soort pakket heeft u?

A3: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag 4: Kun je klanten helpen bij het mengen van vracht in één container?

A4: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Hot Tags: Full Body keramische vloer wandtegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like