Keramische tegeldealers

Model: HB6314
Grootte: 600x600mm (Aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 mm
Oppervlaktebehandeling: Gepolijst
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Lage waterabsorptie, vriesbestendig, slijtvast, vuilbestendig, supersterk, visueel milieu.


Productparameters

Model

HB6314

Materiaal

Keramische

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Gebruik

Carrara witte tegel ontwerp voor huis, hotel, appartement, showroom, galerie,

kantoor, school, enz.ceramic tile dealers  

Geglazuurde tegels eenheid van de meting binnen de belangrijkste afgeleid van natuurlijke mineralen zoals mineraal en kwarts. Deze kaliumhoudende mineralen bevatten bepaalde hete stoffen, zoals nummer tweeënneentig en element. Deze hete stoffen, tho' ze zijn gemaakt in keramische tegels, hebben ondergaan veel binnen de tactiek, tho 'er eenheid van de meting bepaalde fysieke veranderingen, is er nog wat straling. Zit er straling in het toilet keramische tegel? aanzienlijk dus op soort het oppervlak van de toilettegelvloeren zien er schoner uit en extra handig om schoon te maken. Op de tijd van de productie, mineraalzand is aspect, dat zal een extra hete stof, dus deze eenheid van de meting alle de straling van de keramische rustruimte tegels is extra opgeblazen. de kleur van het keramiek vloertegel op te starten van invloed op de straling. Hoe donkerder de kleur, hoe groter de straling, als gevolg van het bevat extra spullen. aanzienlijk rood, de straling is bevestigend, verbinden om te voorkomen dat de kleuren zoals algemeen rood, koekoeksrood, enz. zo is dat hoe lichter de kleur, hoe kleiner de wittere tegelstraling? Inch punt van de feiten, dit is {often|dit kan} vaak niet het geval, de sortering van speciale witte keramische waren tegel, niet een budget keramische tegel. De oog oogde keramische tegel niet helemaal aan te passen aan de wetenschappelijke aard van de woondecoratie, maar is bovendien prejudcious voor de menselijke gezondheid, en is geen bewijs tegen vuil. Het moet schoon zijn vaak, dat is buitengewoon lastig.


FAQ

V1: Wat is je MOQ?

A1: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt kleine bestellingen zoals 200 M² en meer geaccepteerd. Anders is 1*20GP basishoeveelheid.

Q2: Wat voor soort pakket heb je?

A2: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" Pakket,

Q3: u OEM voor ons?

A3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteit van de klant standaard en pakket.

Q4: u gratis monsters sturen?

A4: Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; je hoeft alleen maar de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U u u a/c zoals DHL, of u uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: keramische tegel dealers, badkamer keramische tegel, badkamer tegelvloer, keramische badkamer tegels, keramische vloertegel, keramische tegelmaten

Onderzoek

You Might Also Like