Keramische tegeldikte voor vloeren

Model: M1801
Grootte: 900x1800mm
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9 mm
Oppervlaktebehandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 3%

Productdetails

Hoe keramische tegeldikte voor vloeren? Het hangt af van het type materiaal en het type specifiek porselein of keramische vloertegels. Elk materiaal heeft een verscheidenheid aan dikte, kan worden gebruikt in verschillende huishoudelijke toepassingen, van keramische vloer & wandtegels. Bij het kopen van vloertegels, is het zeer belangrijk om geschikte materialen voor bevloering te selecteren. U wilt een volledig functionele geglazuurde porseleinen keramische vloertegels die bestand zijn tegen de stroom van mensen.

Als u op zoek bent naar lichtere tegels, overweeg dan het gebruik van dunne tegels. Ze bieden een milieuvriendelijkere optie omdat ze minder materialen gebruiken en ze verbruiken niet meer energie om te produceren. De meeste keramische tegeldikte voor vloeren zijn minstens 9mm dik.

Omdat de keramische tegel porseleinen tegel erg dun is, moet speciale zorg worden genomen in het installatieproces. Ze hebben meer kans om te scheuren of scheuren, dus installateurs gebruiken vaak speciale apparatuur voor de verwerking, vooral voor dunne tegels.


Productparameters

Model

M1801 M1801

Grootte

900x1800x9mm

Waterabsorptie

3%

Materiaal

Keramische

Oppervlak

Geglazuurde


ceramic tile thickness for floors


Calacatta marmeren tegels wordt beschouwd als een van de meest luxe marmeren vormen vanwege zijn zeldzaamheid. Het is meestal gevonden om een duidelijke witte marmer met een dikke, ongestructureerde en gedurfde veneuze ontwerp. Deze luxe en mooie keramische vloertegel heeft ook een keuze aan wit, sterk aanbevolen om een prachtige en prachtige sfeer toe te voegen.

Ik hou van het uiterlijk van knikkers, maar ik hou ook van hun duurzaamheid (meestal porselein of keramische vloertegels).

De grote witte keramische vloertegels zijn niet alleen geschikt voor grote kamers, maar betekent ook dat ze snel kunnen worden gelegd. In mijn ervaring, bijna alles dat lijkt op Karala marmer is een overwinning. Het is zeer klassiek en ziet er goed uit in elke ruimte.


Onze diensten

1. Professioneel: Gespecialiseerd in keramische en porseleinen tegels meer dan 10 jaar.
2. OEM: Elk op maat gemaakt logo en ontwerp kan worden gemaakt in onze fabriek.
3. Goede kwaliteit: Onze producties zijn veilig voor de Europese markt en de Amerikaanse markt. Milieuvriendelijk, geen schade aan het menselijk lichaam. Kwaliteit voldoet aan de CE, NL, GBT standaard. Testrapport avaialble.
4. Sociale audit: We zijn geslaagd voor de sociale audit en krijgen certificaten zoals ISO 9001, SNI, CCC, ect.
5. QC: We hebben QC tijdens de productie en voor het verpakken.
6. Prijs & Korting: Wij kunnen een scherpe prijs en korting bieden voor grote hoeveelheden.

Hot Tags: keramische tegeldikte voor vloeren, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like