Dikte keramische tegels voor vloeren

Model : M1801
Afmeting : 900x1800mm
Materiaal : keramiek
Dikte : 9 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd
Wateropname : 3%

Productdetails

Hoe keramische tegeldikte voor vloeren? Het hangt af van het type materiaal en het type specifieke porseleinen of keramische vloertegels. Elk materiaal heeft een verschillende dikte, kan worden gebruikt in verschillende huishoudelijke toepassingen, van keramische vloer- en wandtegels. Bij het kopen van vloertegels is het erg belangrijk om geschikte materialen voor vloeren te selecteren. U wilt een volledig functionele geglazuurde porseleinen keramische vloertegel die de stroom van mensen kan weerstaan.

Als u lichtere tegels zoekt, kunt u overwegen dunne tegels te gebruiken. Ze bieden een meer milieuvriendelijke optie omdat ze minder materialen gebruiken en ze niet meer energie verbruiken om te produceren. De meeste keramische tegeldiktes voor vloeren zijn minimaal 9 mm dik.

Omdat de keramische tegels porseleinen tegels erg dun zijn, moet speciale aandacht worden besteed aan het installatieproces. Ze hebben meer kans op breuk of breuk, dus installateurs gebruiken vaak speciale apparatuur voor de verwerking, vooral voor dunne tegels.


Productparameters

Model

M1801

Grootte

900x1800x9mm

Waterabsorptie

3%

Materiaal

keramisch

Oppervlakte

geglazuurd


keramische tegeldikte voor vloeren

Marmertegel Calacatta wordt beschouwd als een van de meest luxueuze marmervormen vanwege zijn zeldzaamheid. Het wordt meestal gevonden als een opvallend wit marmer met een dik, ongestructureerd en gewaagd veneus ontwerp. Deze luxe en mooie keramische vloertegel heeft ook een keuze uit wit, sterk aanbevolen om een prachtige en prachtige sfeer toe te voegen.

Ik hou van het uiterlijk van knikkers, maar ik hou ook van hun duurzaamheid (meestal porselein of keramische vloertegels).

De grote witte keramische vloertegels zijn niet alleen geschikt voor grote ruimtes, maar kunnen ook snel worden gelegd. In mijn ervaring is bijna alles wat op Karala-marmer lijkt een overwinning. Het is heel klassiek en ziet er goed uit in elke ruimte.


Onze diensten

1. Professional: gespecialiseerd in keramische en porseleinen tegels meer dan 10 jaar.
2. OEM: Elk aangepast logo en ontwerp kan in onze fabriek worden gemaakt.
3. Goede kwaliteit: onze producties zijn veilig voor de Europese markt en de VS-markt. Eco-vriendelijk, geen schade aan het menselijk lichaam. Kwaliteit voldoet aan CE, EN, GBT-norm. Testrapport beschikbaar.
4. Sociale audit: we zijn geslaagd voor de sociale audit en krijgen certificaat zoals ISO 9001, SNI, CCC, ect.
5. QC: We hebben QC tijdens productie en vóór verpakking.
6. Prijs & Korting: Wij kunnen concurrerende prijs en korting voor grote hoeveelheid verstrekken.

Hot Tags: keramische tegeldikte voor vloeren, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like