Keramische tegels voor slaapkamervloer

Model: HMF915621
Grootte: 150x900mm
Kleur: Bruin
Materiaal: Keramiek
Oppervlakte behandeling: Geglazuurd
Waterabsorptie: 6-8%

Productdetails

De slaapkamer is een van de weinige binnenomgevingen met zeldzame tegels. Porseleinen of keramische vloertegels hebben echter veel kenmerken, waardoor ze met succes en modieus kunnen worden gebruikt in verschillende slaapkameromgevingen. Houten tegels zijn de meest populaire keramische tegels voor de slaapkamervloer. We zijn verheugd om onze klanten gedetailleerde ontwerpen te bieden door een breed scala aan keramische tegelvloeren met houten planken aan te bieden. De keramische tegels voor slaapkamervloeren zijn ontworpen en ontwikkeld door bekwame professionals met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, zodat ze een fijne afwerking en hoge sterkte hebben. Daarom zijn deze porseleinen of keramische houttegels zeer geschikt om het uiterlijk van elk oppervlak te versterken.


Productparameter

Modelnummer

HMF915621

Materiaal

Keramiek

Grootte

150x900mm

Waterabsorptie

6-8%

Oppervlakteafwerking

Geglazuurd Mat


Ceramic Tiles For Bedroom FloorRustieke houten tegelvloeren zijn de ideale manier om het mooie uiterlijk van natuurlijke houten vloeren in uw huis te brengen, terwijl ze tegelijkertijd een grotere duurzaamheid in het moderne leven brengen. Keramische houten vloertegels hebben alle kenmerken en texturen van echt hout, zijn watervast, slijtvaster dan hardhouten en composietvloeren.

Als een goed voorbeeld van porseleinen keramische houttegels, brengt dit soort homogene houtnerf tegels niet alleen de visuele aantrekkingskracht van zeer lichte houttegels, maar vergroot ze ook de diepte van de houtstructuur. Slijtvaste rustieke houten tegelvloeren zijn zeer geschikt voor vloertegels in elke kamer van het gezin en voor vloerverwarming.

Onze serie keramische houten vloertegels voor het leggen van hout is zeer geschikt voor het slim maken van patronen, zoals visgraat- of mandenvlechtwerk. Selecteer de toegevoegde houteffecttegels die we u rechtstreeks van Britse importeurs aanbieden.
Hot Tags: keramische tegels voor slaapkamervloer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like