Keramische wand- en vloertegels

Model: HS606GN
Grootte: 600x600mm
Kleur: Witte Onyx
Materiaal: Keramiek
Oppervlakte behandeling: Glanzend
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Meestal wordt ons gevraagd wat het onderscheid is tussen keramische wand- en vloertegels. het is inderdaad vrij simpel, misschien denkt iemand dat ze niet dezelfde dingen zijn.

Maar recentelijk, vanwege designtrends en verbeterde technologie, is er enorm veel cross-over tussen keramische wand- en vloertegels.

Om u een associatief voorbeeld te geven, hier zijn twee verkeerde benamingen die we van tijd tot tijd vaak horen:

1 - “keramische tegels zijn voor muren; porseleinen tegels zijn voor vloeren "

2 - “kleine tegeltableaus zijn voor muren; grote tegelformaten zijn voor vloeren ”

Beide zijn onjuist. Als verantwoordelijke tegelfabrikanten, wil ik u vertellen wat het verschil tussen hen is.


Productparameter

Model

HS606GN

Naam

Muur GG-versterker; vloertegels

Oppervlakte

Glanzende / heldere vloertegel

Tegelgrootte

600 x 600 mm

Wateropname tarief

0.5%


ceramic wall and floor tiles
Welke keramische wand- en vloertegels van' s?

Makkelijk antwoord, een tegel die op de vloer wordt gebruikt! Om voor de hand liggende redenen moeten keramische vloertegels van porselein behoorlijk stevig zijn en bestand zijn tegen slijtage.

keramische tegels zijn niet speciaal gemaakt voor vloeren of muren. In plaats daarvan worden ze' opnieuw geclassificeerd in overeenstemming met hun kracht en stevigheid. Hoewel elke tegel vaak wordt gebruikt als wandtegelontwerp, mogen alleen bepaalde soorten keramische tegels worden gebruikt voor vloeren, en daarom kan de kwaliteit die u kiest afhangen van het soort en de hoeveelheid gebruik die de grond krijgt.

Dus technisch gezien wordt elke tegel met een Ieoh Ming Pei-classificatie van één tot vijf vaak op vloeren gebruikt en is daarom een ​​vloerafwerking van keramische tegels.

Over het algemeen zijn het ontwerp van wandtegels kleiner en gemaakt van keramiek - de klassieke keramische geglazuurde wandtegels die je misschien in gedachten hebt.

Maar - geglazuurde porseleinen keramische vloertegels worden vaak op muren gebruikt

Ter verduidelijking: tegels met een Ieoh Ming Pei-beoordeling van nul worden geclassificeerd als tegels met alleen wand. er is echter geen reden waarom u geen tegels met een Ieoh Ming Pei-classificatie van één tot vijf - dat wil zeggen vloertegels - op uw muren kunt gebruiken.


FAQ

Q1: wat is uw levertijd?

A1: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, aangezien we voor u moeten produceren.

Q2: wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A2: Onze betalingsvoorwaarden zijn Cash, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% als aanbetaling en 70% als saldo moeten vóór verzending worden betaald.

Q3: Kunnen porseleinen of keramische vloertegels in de was worden gezet of" glanzend" ;?

A3: Het is niet nodig om uw keramische tegels porseleinen tegel in de was te zetten of te laten glanzen - zorg er wel voor dat u regelmatig vegen en schoonmaakt.

Q4: kunt u OEM voor ons?
A4: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.
Q5: Kunt u gratis monsters sturen?
A5: Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw airconditioning zoals DHL leveren, of u kunt uw koerier bellen om deze op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: keramische wand- en vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like