Keramische wand- en vloertegels

We worden meestal gevraagd wat het onderscheid is tussen keramische wand- en vloertegels. Natuurlijk is het vrij eenvoudig, misschien denkt iemand dat het niet dezelfde dingen zijn. Echter, recentelijk, vanwege ontwerptrends en verbeterde technologie, zijn er enorm veel cross-over tussen keramische wand- en vloertegels ....

Productdetails

We worden meestal gevraagd wat het onderscheid is tussen keramische wand- en vloertegels. Natuurlijk is het vrij eenvoudig, misschien denkt iemand dat het niet dezelfde dingen zijn.

Maar recentelijk, vanwege ontwerptrends en verbeterde technologie, zijn er enorm veel cross-over tussen keramische wand- en vloertegels.

Om u een geassocieerd voorbeeld te geven, hier zijn twee misnomeren die we van tijd tot tijd vaak horen:

1 - "keramische tegels zijn voor wanden; porseleinen tegels zijn voor vloeren "

2 - "kleine tegel backsplash zijn voor muren; grote tegelformaten zijn voor vloeren "

Beide zijn onjuist, als een verantwoordelijke tegelfabrikant, laat me je vertellen wat het verschil tussen hen is.


Productomschrijving

Model

HS606GN

Naam

Wand- en vloertegels

Oppervlakte

Glanzende / duidelijke vloertegel

Tegelafmetingen

600x600mm

Waterabsorptie

0,5%

ceramic wall and floor tiles (5)


Wat zijn keramische wand- en vloertegels?

Eenvoudig antwoord, een tegel die op de vloer wordt gebruikt! Om voor de hand liggende redenen, zouden keramische porseleinen vloertegels vrij stevig moeten zijn en bestand tegen slijtage.

Keramische tegels worden niet speciaal gemaakt voor vloeren of muren. In plaats daarvan worden ze geclassificeerd in overeenstemming met hun kracht en robuustheid. terwijl elke tegel vaak wordt gebruikt als een wandtegels-ontwerp, alleen de kwaliteit van keramische tegels moet worden gebruikt voor vloeren, en daarom kan de rang die u kiest afhankelijk zijn van de aard en hoeveelheid van het gebruik dat de grond ontvangt.

Technisch gesproken wordt elke tegel met een Ieoh Ming Pei-score van één tot vijf vaak gebruikt op vloeren en is daarom een vloerafwerking van keramische tegels.

Over het algemeen is het ontwerp van wandtegels meestal kleiner en bestaat het uit keramiek - de klassieke keramische geglazuurde wandtegels die u misschien in uw hoofd hebt.

Maar - geglazuurde porseleinen keramische vloertegels worden vaak op muren gebruikt

Dus om te verduidelijken, tegels met een Ieoh Ming Pei waardering van nul zijn geclassificeerd als alleen-wall tiles. er is echter geen reden waarom u tegels met een Ieoh Ming Pei-score van één tot vijf (vloertegels) op uw muren niet kunt gebruiken.


Verpakking & Shipping

ceramic wall and floor tiles (4)

Bedrijfsinformatie

ceramic wall and floor tiles (3)

FAQ

Vraag: Wat is uw levertijd?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen duren, omdat we voor u moeten produceren.

Vraag: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: Onze betalingsvoorwaarden zijn contant, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% aanbetaling en 70% als saldo moet worden betaald voor verzending.

Vraag: Kunnen porseleinen of keramische vloertegels worden gewaxt of "geschenen"?

A: Het is niet nodig om uw keramische porseleinen tegel te waxen of te schijnen - zorg er wel voor dat u regelmatig blijft vegen en schoonmaken.

Vraag: Kun je OEM voor ons?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

"Vraag: Kunt u gratis monsters verzenden?
A. Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de expresskosten te betalen. U kunt uw a / c als DHL opgeven, of u kunt uw koerier bellen om af te halen bij ons kantoor. "
Hot Tags: keramische wand- en vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like