Zitkamer Donkergrijze keramische vloertegel

Model: HB6387
Grootte: 600x600mm (Aangepast)
Kleur: Donkergrijs
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5-10 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Verlevendig elke kamer met dedonkergrijze keramische vloertegel. Deze FOSHAN porseleinen tegels met gepolijste afwerking. Zitkamer donkergrijze keramische vloertegelcollectie heeft een natuurlijke stenen look, compleet met vegende tonale aderen en wolken. Deze prachtige keramische tegel 24x24 is zeer geschikt voor gebruik voor werkbladen, vloeren, muren, backsplashes, en andere ontwerpfuncties in woningen en commerciële eigenschappen. Duurzame natuursteen look tegel is een betaalbaar alternatief voor natuursteen, en het ziet er geweldig uit in het hele huis.


Productparameter

Model

HB6387

Type

Vloer en wandtegel

Materiaal

Keramische

Grootte

600X600 mm

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

0.5%

Gebruik

huis, woonkamer, slaapkamer, winkelcentrum, zitkamer, enz.


Upgrade uw woonkamer om een moderner beeld te projecteren met de grijze tegelvloer. Opmerkelijk om zijn grijze kleur, donkerder contrast mottling en semi-gloss afwerking, deze duurzame 24x24 marmeren tegel geeft de uitstraling van gepolijst beton, waardoor het een gemakkelijke manier om de kamer te injecteren met hedendaagse charme of stedelijke stijl.

Het assortiment grijze tegeltextuur heeft een nauwkeurig palet dat het mogelijk maakt om elegante combinaties te creëren in lijn met de nieuwste trends.

De vele vormen in de verschillende lijnen zijn ideaal voor een eindresultaat dat verfijnd maar toch eenvoudig, uiterst elegant en modern is in zijn minimalisme.


Dark Gray Ceramic Floor Tile
Onze diensten

1. Al onze goederen zullen drie kwaliteitsinspecties doorstaan voor verzending.

2. De Best after sale service zorgt ervoor dat u uw bestelling op elk gewenst moment volgt.

3. Meer dan 10 jaar ervaring in het exporteren om uw bestelling soepeler te laten verlopen.

4. Minder dan één containerlading wordt geaccepteerd.

5. Op tijd levering, in het algemeen 15 ~ 30 dagen.

6. Meerbetaling: T/T, L/C en Cash etc.    balkon keramische modellen, buitentegel, tegel voor balkon

7. Speciale afmetingen die op verzoek beschikbaar zijn.

8. De kwaliteit van onze tegels zal worden gewaarborgd.

9. Onze fabriek heeft het meest geavanceerde gassysteem aangenomen en de traditionele manier van rook- en stofvervuiling veranderd, wat nuttig is om het milieu te beschermen.

10. De beste diensten bieden wij de meeste voldoening die u zult hebben.


FAQ

Q1: Kan ik eerst een monster krijgen? En hoe laadt het op?

A1: Ja, gratis monsters in kleine omvang is beschikbaar met Freight Collect of Prepaid, DHL / TNT / Fedex accountnummer of een online betaling zowel OK

Q2: Wat zijn de voordelen van vloertegel 12 x 24?

A2: vloertegel 12 x 24 is een populaire keuze vanwege het grote aantal kleuren, vormen, maten, afwerkingen en texturen die beschikbaar zijn. Naast het uiterlijk, de kosteneffectiviteit en eenvoudig onderhoud maakt het een verstandige keuze in elke kamer in uw huis

Q3: Hoe maak je keramische badkamer wandtegels schoon?

A3: Zorg ervoor dat je keramische badkamerwandtegels zijn afwerking behouden door het te reinigen met een Grout & Tile Cleaner van Superior Adhesives & Chemicals.

Q4: Moet u china keramische vloertegels installeren zonder specie?

A4: Het korte antwoord is nee. Je zou denken dat het gebrek aan specie zal uw werk er beter uitzien, maar als u wilt dat uw vloer te duren, moet u gebruik maken van specie. Tegel geïnstalleerd zonder specie heeft een veel hogere kans om te breken, zelfs de dunste lijnen maken een groot verschil. Het is technisch mogelijk om te installeren zonder specie, maar het is niet aan te raden.

Hot Tags: Zitkamer Dark Gray Keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like