Decoratieve keramische vloertegel

Model: T2052
Grootte: 200x200mm (Aangepast)
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,2-10 mm

Productdetails

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van een extra laag van complexiteit aan uw ruimte met behulp van ingewikkelde patronen, rijke kleuring, en opvallend contrast? Onze decoratieve keramische vloertegels biedt een betoverende visuele waar het wordt toegepast, draaien bijna elke kamer in een opvallende ruimte. Onze decoratieve keramische vloertegels zijn een perfecte mix van hoge bouwkwaliteit, duurzaamheid en elegant design en zijn voorzien van onze op maat gemaakte patronen die handgemaakt zijn door onze ervaren ambachtslieden. Onze artistieke patroon tegel smaakvolle visuals zijn thuis in een breed scala van instellingen, waaronder keukens, badkamers, toegangswegen, en, in sommige regio's, zelfs buitenruimtes en patio's.


Productparameters

Model

T2052

Type

Artistieke tegel met patroon

Grootte

200x200 mm

Dikte

9,2-10 mm

Materiaal

Keramische

Verpakking

Kartonnen doos, houten pallet


Decorative Ceramic Floor Tile


  

We hopen een verscheidenheid aan verschillende stijlen en kleuren van decoratieve keramische vloertegels te bieden, zodat onze klanten alleen de beste materialen gebruiken om hun eigen unieke decoratieve stijl te creëren en weer te geven.  Wij bieden design inspiratie van de klassieke decoratieve keramische tegel ontwerp en onze eigen hedendaagse creatie, die beide zijn gemaakt van beproefde keramische tegel productieproces, met behulp van handgemixte pigmenten.

Ons ontwerp is voorzien van het beste deel van decoratieve keramische vloertegels en moderne stijl, waardoor Riad zijn unieke visuele stijl. Elk van onze patroon tegels is heel speciaal voor ons, en we zijn trots op hun inspanningen in de schepping en het ontwerp.


FAQ

Q1: Kunnen keramische tegels worden gewaxt of "scheen"?

A1: Het is niet nodig om uw keramische vloer te waxen of te laten schijnen - zorg ervoor dat u regelmatig veeg- en reinigings- en reinigings- en reinigings- blijven.

Q2: Hoe glad is keramische vloertegel?

A2: Als u een glazen afwerking op uw keramische tegel, zal het meer glad dan een ongeglazuurde tegel. Voor gebieden die meer kans om nat te zijn (zoals wasruimtes, keukens en buiten), onafgewerkte en getextureerde tegels zijn een veel betere keuze.

Q3: Kan ik eerst een monster? En hoe laadt het op?

A3: Ja, gratis monsters in kleine omvang is beschikbaar met Freight Collect of Prepaid, DHL / TNT / Fedex accountnummer of een online betaling zowel OK

Q4: Wat zijn de voordelen van keramische tegels?

A4: Keramische tegels is een populaire keuze vanwege het grote aantal kleuren, vormen, maten, afwerkingen en texturen die beschikbaar zijn. Naast het uiterlijk, de kosteneffectiviteit en eenvoudig onderhoud maakt het een verstandige keuze in elke kamer in uw huis

Q5: Wat is het verschil tussen keramische en porseleinen tegels?

A5: Keramiek en porselein zijn beide door de mens gemaakte tegels die worden geproduceerd uit het bakken van klei of andere materialen. Het belangrijkste verschil wordt bepaald door de genetische samenstelling van de tegelbisque. De grootte van de korrel en temperatuur van de oven zal de sterkte van de tegel bepalen. Sommige keramiek zijn sterker dan porselein en vice versa, dus het is allemaal over waar de tegel wordt geïnstalleerd en de look die u gaat voor.

Hot Tags: decoratieve keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk