Decoratieve keramische vloertegel

Model : T2052
Grootte : 200x200mm (aangepast)
Materiaal : keramiek
Dikte : 9,2-10 mm

Productdetails

Ben je geïnteresseerd in het toevoegen van een extra laag complexiteit aan je ruimte met behulp van ingewikkelde patronen, rijke kleuren en een opvallend contrast? Onze decoratieve keramische vloertegels bieden een betoverende visuele waar het wordt toegepast, waardoor bijna elke kamer in een opvallende ruimte. Een perfecte mix van hoge bouwkwaliteit, duurzaamheid en elegant ontwerp. Onze decoratieve keramische vloertegels zijn voorzien van onze speciaal ontworpen patronen die handgemaakt zijn door onze ervaren ambachtslieden. Onze smaakvolle visuals met artistieke tegelpatronen zijn thuis in een breed scala aan omgevingen, waaronder keukens, badkamers, entrees en, in sommige regio's, zelfs buitenruimtes en patio's.


Productparameters

Model

T2052

Type

Artistieke patroon tegel

Grootte

200x200mm

Dikte

9.2-10mm

Materiaal

keramisch

Inpakken

Kartonnen doos, houten pallet


Decoratieve keramische vloertegel


We hopen een verscheidenheid aan verschillende stijlen en kleuren decoratieve keramische vloertegels te bieden, zodat onze klanten alleen de beste materialen gebruiken om hun eigen unieke decoratieve stijl te creëren en weer te geven. We bieden ontwerpinspiratie van het klassieke decoratieve keramische tegelontwerp en onze eigen eigentijdse creatie, beide gemaakt van beproefd productieproces van keramische tegels, met behulp van met de hand gemengde pigmenten.

Ons ontwerp heeft het beste deel van decoratieve keramische vloertegels en moderne stijl, waardoor Riad zijn unieke visuele stijl heeft. Elk van onze tegels met patroon is heel speciaal voor ons, en we zijn trots op hun inspanningen bij het creëren en ontwerpen.


FAQ

Q1: Kunnen keramische tegels in de was worden gezet of worden "gepoetst"?

A1: Het is niet nodig om uw keramische vloer in de was te zetten of te laten schijnen - zorg ervoor dat u regelmatig blijft vegen en schoonmaken.

Q2: Hoe glad is keramische vloertegel?

A2: Als je een geglazuurde afwerking hebt op je keramische tegel, is deze gladder dan een ongeglazuurde tegel. Voor gebieden die vaker nat zijn (zoals wasruimtes, keukens en buitenshuis), zijn onafgewerkte en getextureerde tegels een veel betere keuze.

Q3: Kan ik eerst een voorbeeld krijgen? En hoe wordt het opgeladen?

A3: Ja, gratis monsters in klein formaat zijn beschikbaar met vrachtverzameling of prepaid, DHL / TNT / Fedex-accountnummer of een online betaling uitvoeren beide OK

Q4: Wat zijn de voordelen van keramische tegels?

A4: Keramische tegels zijn een populaire keuze vanwege het grote aantal kleuren, vormen, maten, afwerkingen en texturen die beschikbaar zijn. Naast het uiterlijk, maakt de kosteneffectiviteit en het eenvoudige onderhoud het een verstandige keuze in elke kamer in uw huis

Q5: Wat is het verschil tussen keramische en porseleinen tegels?

A5: Keramiek en porselein zijn beide door de mens gemaakte tegels die worden geproduceerd uit bakklei of andere materialen. Het belangrijkste verschil wordt bepaald door de genetische samenstelling van de bisque. De korrelgrootte en de temperatuur van de oven bepalen de sterkte van de tegel. Sommige keramiek zijn sterker dan porselein en vice versa, dus het gaat allemaal over waar de tegel wordt geïnstalleerd en de look die je zoekt.

Hot Tags: decoratieve keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like