Decoratieve geglazuurde tegels

Model : T2463
Afmeting : 200x200mm
Materiaal : keramiek
Dikte : 9 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd

Productdetails

HANSE handgemaakte en hooggebrande decoratieve geglazuurde tegels zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. De duurzaamheid en sterkte van onze decoratieve geglazuurde tegels is sterk afhankelijk van hoogwaardige grondstoffen en de verbrandingsprocessen.

Voeg veel vintage charme toe aan je huis met onze perfect imperfecte, decoratieve geglazuurde tegels. Deze geschilderde tegels met artistiek patroon zijn verkrijgbaar in acht prachtige patroonopties die een delicate, rustieke uitstraling geven aan elke wandbekleding. Deze tegels met een artistiek patroon kunnen worden gebruikt in wand en vloer.


Productparameter

Model

T2463

Grootte

20x20cm

Oppervlakte behandeling

geglazuurd

Materiaal

keramisch


Decoratieve geglazuurde tegels


De artistieke patroontegel is vet, mooi en charmant en is de perfecte manier om uw huis persoonlijker te maken.

Decoratieve geglazuurde tegels zijn veilig te gebruiken bij het decoreren en plakken op minimalistische oppervlakken - er is een reden waarom nieuwe kleurenschema's voor muren en vloeren alomtegenwoordig zijn. Door slimme artistieke patroontegels op de juiste plaats te plaatsen, kunnen uw muren en vloeren echter hun eigen ontwerpkenmerken krijgen en het algehele modegevoel van uw huis verbeteren.

Deze artistieke patroontegels zijn een echt kunstwerk en kunnen worden gebruikt voor het decoreren van vloertegels in de keuken.

Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, en afzonderlijk of in combinatie om een verbazingwekkend visueel middelpunt te creëren voor een grotere installatie.


FAQ

Q1: Kunnen keramische tegels in de was worden gezet of worden "gepoetst"?

A1: Het is niet nodig om uw keramische vloer in de was te zetten of te laten schijnen - zorg ervoor dat u regelmatig blijft vegen en schoonmaken.

Q2: Hoe glad is keramische vloertegel?

A2: Als je een geglazuurde afwerking hebt op je keramische tegel, is deze gladder dan een ongeglazuurde tegel. Voor gebieden die vaker nat zijn (zoals wasruimtes, keukens en buitenshuis), zijn onafgewerkte en getextureerde tegels een veel betere keuze.

Q3: Kan ik eerst een voorbeeld krijgen? En hoe wordt het opgeladen?

A3: Ja, gratis monsters in klein formaat zijn beschikbaar met vrachtverzameling of prepaid, DHL / TNT / Fedex-accountnummer of een online betaling uitvoeren beide OK.

Hot Tags: decoratieve geglazuurde tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs,

Onderzoek

You Might Also Like