Wit geglazuurde keramische vloertegel

geglazuurde keramische tegel 1.Productbeschrijving 2.Product Feature Deze serie geglazuurde keramische tegels naast goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage wateropname, het uiterlijk van het product, als gevolg van worden afgevuurd in een kristal frit, dus driedimensionaal effect ...

Productdetails

Hanse is de beste leverancier van keramische tegels in foshan.


1. Productbeschrijving

Model

HYH6039

Materiaal:

Porselein

Grootte (MM):

600 x 600 mm geglazuurde keramische tegels

Dikte (MM):

9,3-10 mm keramische tegels

Absorptie:

<0,5%>

2.Producteigenschap

Deze serie geglazuurde keramische tegels naast een goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage wateropname, het uiterlijk van het product, dat in brand gestoken wordt
een kristal frit, dus driedimensionaal effect prominent, wit de textuur heldere, natuurlijke, delicate harmonie en balans zonder duplicatie, met een onberispelijk decoratief effect, dicht bij natuursteen.

Geglazuurde keramische tegels (7)
3. Voordeel

witte keramische tegels verschillende soorten goedkope kunstmatige ivoorwitte marmeren vloertegels
Volledig gepolijste geglazuurde tegels zijn op basis van de traditionele polijststenen oppervlakteglas en polijstproducten, geheel gepolijste tegels en geglazuurde keramische tegels, beide voordelen in één, niet alleen glazuur zo glad als gepolijste tegelverheldering, zoals archaize tegels patroon van ontwerp en kleur is rijk, dikke prachtige kleuren, natuurlijke textuur, en de bescherming van het milieu en energiebesparing, levensduur lange voordelen en de lage toetredingsdrempels.


4. Kwaliteitscontrole

geglazuurde keramische tegels (7)

5.Packing & Shipping

geglazuurde keramische tegels (8)


6. Productiemateriaal

geglazuurde keramische tegels (10)

geglazuurde keramische tegels (5)


7. Ons product

geglazuurde keramische tegels (9)

HANSE gelooft in de marketing- en portieconcepten van "eerlijkheid, passie, kwaliteit en betaalbaarheid". Met een scherp marktinzicht en leidende ontwikkelingsgedachten streven wij voortdurend naar menselijke menselijke vriendelijkheid en internationalisering, en bouwen nauwgezet het toonaangevende 'HANSE'-merk met een diepgaande cultuur. Nu HANSE-producten verspreid over het hele land, en worden ook verkocht aan Rusland, de EU, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, enzovoort, zeer geprezen door binnenlandse en buitenlandse klanten.


Hot Tags: Wit geglazuurde keramische vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like