Groene keramische porseleinen vloertegel

Model : HS616GN
Grootte : 600x600mm (aangepast)
Kleur : groen
Materiaal : Keramiek / Porselein
Dikte : 9,5 mm
Wateropname : 0,5%

Productdetails

volledig gepolijst geglazuurde tegel geglazuurde textuur gemaakt, alle soorten decoratiemodus kunnen volledig op elkaar worden afgestemd, ondanks de voorkamer, kan de ruimte ook worden toegepast, en ook de textuur is natuurlijk, het bereik van kleuren, selectieontwerpen zijn ook verschillende, zal voldoen aan een totaal ander verbruik dat de woningdecoratie verlangt, in termen van stoken, extra milieuvriendelijk en minder heet dan gepolijste tegels. De geglazuurde tegel heeft een uitstekende luchtporositeit en een zeer hoge waterabsorptiesnelheid. Vergeleken met alternatieve natuurlijke keramische tegels is het gevoel uniform, stabiel, compact en veilig. Daarom worden alle geglazuurde tegels meestal gebruikt in huisdecoratie, niet binnen de decoratie van straten of passages. De absoluut gepolijste geglazuurde tegel kan gedurende een lange tijd ongebroken helder zijn. het is gemaakt door de methode van baksteen sparren. De geglazuurde tegel is totaal verschillend van standaardtegels. Het geglazuurde oppervlak is gemaakt van kristal slijtvast glazuur. zodra het vuur vuurt, de binnenkant van de tegel. De moleculen zijn allemaal verzegeld en er zijn geen gaten. Daarom is het haalbaar om de zon langdurig te blijven, zonder afzwakking, vermoeiend en draagbaar.


Productparameters

Model

HS616GN

Materiaal

Keramiek / porselein

Grootte

600x600mm

Dikte

9.5mm

Waterabsorptie

0,5%


green ceramic floor tile


Onze service

1. Wij zijn een professionele soort keramische wand- en vloertegels fabrikant en leverancier, met jarenlange productie- en verkoopervaring van keramische tegels.

2. We hebben nu rijke variëteitsproducten met een compleet assortiment specificaties en fittingen, waaronder: Diamond Glazed Polished Porcelain-tegels (800x800mm), Soft Polished Porcelain (800x800mm); Rustiek porselein (600x600 mm); Houten lijn porseleinen tegels (600x150mm, 800x150mm, 900x150mm); Waterdichte 5D inkjet keramische wand- en vloertegels (300x600mm, 300x300mm, 400x800mm). Ze kunnen voldoen aan de eisen van uw verschillende producten.

3. We zullen onze inventaris in evenwicht brengen. Alle producten zullen bepaalde hoeveelheden in de voorraden worden bewaard. Zodat het op elk moment aan de vereisten van uw bestellingen kan voldoen.

4. Wij kunnen OEM-productie voor u speciale behoeften maken.

5. Onze producten zijn strikt voldoen aan de nationale norm, met een goede kwaliteit, concurrerende prijs en in tijdige levering.

6. We bieden een goede after-sales service voor al onze klanten om aan veel eisen te voldoen.


FAQ

Q1: Wat is uw MOQ?

A1: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Q2: Wat voor soort pakket heeft u?

A2: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Q3: kunt u oem voor ons?

A3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

Q4: kunt u gratis monsters verzenden?

A4: Ja, gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.

Hot Tags: Groene keramische porseleinen vloertegel, badkamerstegel, keramische tegels, donker Groene keramische porseleinen vloertegel, porseleinen tegel

Onderzoek

You Might Also Like