Grijze en witte keramische tegels

Model : HYC61015
Grootte : 600x600mm (aangepast)
Kleur : grijs wit
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5 mm
Wateropname : <>

Productdetails

grijze en witte keramische tegels zijn een reeks tegels met grijs marmereffect geïnspireerd op het meest gerespecteerde Italiaanse marmer. Deze grijze en witte keramische tegel heeft een lichtgrijze achtergrond en een sneeuwwitte textuur op het oppervlak. Grijze en witte keramische tegels hebben een opvallende donkere minerale tint, met een dicht gevoel van euforie aan de binnenkant. Gebruik het luxe effect van grijze en witte porseleinen tegels om een dramatische ruimte te creëren.


Productomschrijving


Model

HYC61015

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600mm

Dikte

9.5MM

Waterabsorptie

<>


grijze en witte keramische tegels

Grey And White Ceramic Tile

Dit soort geglazuurde porseleinen keramische tegels heeft verschillende oppervlaktepatronen en is waar in de prestaties van zijn marmer. De geglazuurde porseleinen keramische tegels zijn geschikt voor muren en vloeren en zijn uitgerust met full-colour lichamen.

De serie porseleinen geglazuurde tegels is geïnspireerd op het beroemdste marmer uit de Italiaanse traditie. HANSE heeft de hoogste esthetische en technologische invloed op porseleinen marmeren tegels. Hoogwaardige materialen geglazuurde porseleinen keramische tegels zijn geschikt voor muren en vloeren, en zijn gemaakt van verschillende afwerkingen, waaronder matte en gepolijste oppervlakken en texturen die geschikt zijn voor buiten- en natte ruimtes. We hebben ons uitgebreid tot een serie geglazuurde porseleinen keramische tegels met verschillende tinten in verschillende vormen, geïnspireerd op en gereproduceerd op de meest populaire marmeren oppervlakken met verrassende realiteiten. Pure kleuren, natuurlijke structuren en transparante schaduwen verbeteren elke kleur echt en gebruiken de functie van porselein om natuurlijk marmer te interpreteren.

 

Verpakking en verzending


vloertegel pakket & verzending

Buitenlandse engineering


tegel Buitenlandse techniek

 

FAQ

Vraag: Wat is jouw MOQ?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

Vraag: Wat voor soort pakket heb je?

A: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Vraag: Kun je klanten helpen bij het mixen van vracht in één container?

A: Ja. We hebben een magazijn om verschillende soorten producten in één container te mixen zodat deze vol zijn om uw kosten te verlagen. We kunnen een professioneel laadplan voor u leveren.

Vraag: Wat is uw levertijd?

A: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.

Vraag: Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?

A: Onze betalingsvoorwaarden zijn Cash, Western Union, T / T, L / C op zicht. 30% als aanbetaling en 70% als saldo moet vóór verzending worden betaald.

Vraag: Wat zijn uw prijsvoorwaarden?

A: FOB, CIF, CNF, EXW afhankelijk van de eis van de cliënten.

Vraag: Kunt u OEM voor ons?

A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.


Onderzoek