Grijze keramische tegels

1. Productomschrijving De geglazuurde gepolijste tegel is kleurrijker dan de gepolijste tegel en de mate van simulatie is hoog. Geglazuurde gepolijste tegels combineren de voordelen van de antieke en gepolijste tegels. Het polijst het tegeloppervlak op basis van de geglazuurde tegel. De voordelen van geglazuurd ...

Productdetails

1.Grijs tegelbeschrijving

Model: HS649GN

Tegeltype: vloertegels

Materiaal: porselein

Grootte (mm): 600x600mm

Dikte: 9.5-10mm

Absorptie: <>


1. Absorberen en ontluchten gebeurt door het proces van polijsten van tegels. Er is geen opening. Daarom kan het worden gebruikt voor langdurig licht, geen vervaging, hard en slijtvast. Bovendien zijn de volledig gepolijste geglazuurde tegels versierd met een uitstekende gasdoorlaatbaarheid en een goede wateropname. In vergelijking met andere natuurlijke materialen is de textuur veilig en stabiel.

2, materiaal met volledige geglazuurde tegel geglazuurde textuur rijke, allerlei decoratie stijlen kunnen perfect worden afgestemd, en de textuur is natuurlijk, er zijn veel variëteiten van stijlen, het is meer milieuvriendelijk en heeft minder relatieve straling dan gepolijste tegel


Vergeleken met de volledige glazuurtegel en de gepolijste tegel
1. de textuur van de gepolijste tegel is groter, het kan de gedetailleerde textuur niet tonen, als resultaat van zijn textuur wordt gevormd van steenkorrel kristal, omvat een stevige driedimensionale betekenis; en daarom is de textuur van de volledig gepolijste geglazuurde tegel zo klein als een bovendraad, hij is gemaakt van steentextuur, het oppervlak is geschreven, wat extra delicaat en gemaakt kan zijn.

2. de kleur, gepolijste tegel oppervlak heeft niet overvloedig onderscheid in elke kleur, de kleur overgang is natuurlijk; en daarom is de volledig gepolijste glazuurtegel totaal anders, een identieke tegel biedt ruimte aan verschillende kleuren, volledig freelance van kleur, vreselijk helder.

4. verscherpingstegel wordt gevormd door de kleur in de tegel te infiltreren. Het zal worden bepaald aan de hand van het facet. de kleur van de steen op 1-2 mm onder het oppervlak is hetzelfde omdat het oppervlak; de kleur van de volledige glazuurtegel. Aan de andere kant dringt de kleur ervan niet helemaal door in de binnenkant van het bakstenen lichaam en vormt alleen een erg magere kleurlaag op het oppervlak, wat te zien is aan het facet van de bakstenen lichaam.

5.Flatness, Het oppervlak van de gepolijste glazuurtegel is analoog daaraan van het glasglazuur. De helderheid is meer dan die van de gepolijste tegels. Het oppervlak van de gepolijste tegels ziet er bizar uit. in vergelijking hiermee omvat het oppervlak van het gepolijste glazuur een gebonden rimpel.

grijze keramische tegels (1)

grijze keramische tegels (2)


2.Tile Factory

tegelvloer

grijze tegel


3. onze voordelen

1. Hoge kwaliteit:

---- AAA-klasse, eerste keuze. Onze producten volgen strikt het ISO-kwaliteitssysteem. Het passeert en overtreft zelfs de nationale en internationale standaard.

2. Completive prijs:

---- We hebben onze eigen fabriek gebaseerd. Met 5 productielijnen, kan dagelijks zetten ongeveer 50000 SQM bereiken. Zodat we klanten de allerbeste prijzen kunnen bieden. Afhankelijk van vereist aantal, beschikbare korting.

3. 12 jaar ervaring:

---- We hebben verschillende tegels vervaardigd en geëxporteerd voor meer dan 12 jaar. Onze producten kunnen voldoen aan soorten invoervereisten uit verschillende landen.

4. Modern fashion design:

---- eenvoudige en modieuze kleuren zijn de beste keuze voor moderne huisdecoratie.Hot Tags: grijze keramische tegel, keramische tegels grijs, donker grijze keramische tegels, grijze keramische vloertegel, tegelvloeren, keramische tegels

Onderzoek

You Might Also Like