600 mm x 600 mm grijze keramische tegel

Model: HYH641GN
Grootte: 600x600mm
Kleur: Grijs
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5-10 mm
Waterabsorptie: <>

Productdetails

1, het absorberen en ontluchten wordt gemaakt door het proces van het oppoetsen van tegels. Er is geen opening. Daarom kan het worden gebruikt voor langdurig licht, geen verbleking, hard en slijtvast. Bovendien zijn de volledig gepolijste geglazuurde tegels gedecoreerd met een uitstekende gasdoorlatendheid en een goede wateropname. In vergelijking met andere natuurlijke materialen is de textuur veilig en stabiel.

2, materiaal met volledig geglazuurde tegel geglazuurde textuur rijk, allerlei decoratiestijlen kunnen perfect op elkaar worden afgestemd, en de textuur is natuurlijk, er zijn veel verschillende stijlen, het is milieuvriendelijker en heeft minder relatieve straling dan gepolijste tegels.


Productparameters

Model

HYH641GN

Materiaal

Keramiek

Oppervlakte behandeling

Volledig gepolijst

Grootte

600 * 600 mm (24 * 24 inch), 800 x 800 mm (48 * 48 inch)

Dikte

9,5-10 mm

Waterabsorptie

≤0.5%

Toepassing

Woonkamer; Eetkamer; Slaapkamer; Passage; Winkelcentrum; Hotel; Kantoor


Grey Ceramic Floor Tile
Vergeleken met volledig geglazuurde tegels en de gepolijste tegel
1. de textuur van de gepolijste tegel is groter, het kan de uitgebreide textuur niet vertonen, omdat de textuur is gevormd uit steenkorrelkristal, een stevig driedimensionaal gevoel omvat; en daarom zal de textuur van de volledig gepolijste geglazuurde tegel zo klein zijn als een naalddraad, het is' s gemaakt van steentextuur, het oppervlak is geschreven, wat extra delicaat en gemaakt kan zijn.

2. het gekleurde, gepolijste tegeloppervlak heeft geen' t heeft een overvloed aan onderscheid in elke kleur, de kleurovergang is natuurlijk; en daarom is de volledig gepolijste glazuurtegel totaal anders, identieke tegel zal een spreiding van verschillende kleuren herbergen, volledig freelance van kleur, vreselijk helder.

4. Slijptegel wordt gevormd door de kleur in de binnenkant van de tegel te infiltreren. Het wordt bepaald aan de hand van het facet. de kleur van de steen op 1-2 mm onder het oppervlak is hetzelfde omdat het oppervlak; de kleur van de volledige glazuurtegel Aan de andere kant dringt de kleur niet' t dringt het minst door in de binnenkant van het bakstenen lichaam, en vormt alleen een erg dunne kleurlaag op het oppervlak, die te zien is vanaf de facet van het bakstenen lichaam.

5. vlakheid, het oppervlak van de gepolijste glazuurtegel is analoog aan het glasglazuur. De helderheid is meer dan die van de gepolijste tegels. Het oppervlak van de gepolijste tegels ziet er saai uit. in vergelijking, het oppervlak van het gepolijste glazuur omvat een gebonden rimpel.


Onze voordelen

1. Hoge kwaliteit:

AAA-kwaliteit, eerste keuze. Onze producten volgen strikt het ISO-kwaliteitssysteem. Het voldoet en overtreft zelfs de nationale en internationale norm.

2. Volledige prijs:

We hebben onze eigen fabriek. Met 5 productielijnen kan de dagelijkse uitgave ongeveer 50.000 m2 bedragen. Zodat we klanten de allerbeste prijzen kunnen bieden. Afhankelijk van vereist aantal, beschikbare korting.

3. 12 jaar ervaring:

We hebben al meer dan 12 jaar verschillende tegels vervaardigd en geëxporteerd. Onze producten kunnen voldoen aan soorten importvereisten uit verschillende landen.

4. Modern modeontwerp:

eenvoudige GG-versterker; modekleur is de beste keuze voor moderne huisdecoratie.


FAQ

Q1: Welke' s uw MOQ?

A1: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP de basishoeveelheid.

Vraag 2: Wat voor soort pakket heeft u?

A2: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,

Q3: kunt u OEM voor ons?

A3: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

V4: Kunt u gratis monsters verzenden?

A4: Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw airconditioning zoals DHL leveren, of u kunt uw koerier bellen om deze op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: 600 mm x 600 mm grijze keramische tegel, keramische tegel grijs, donkere 600 mm x 600 mm grijze keramische tegel, grijze keramische vloertegel, tegelvloer, keramische tegels

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk