Indoor keramische vloertegels

Model: M18131R
Grootte: 900x1800mm
Materiaal: Porselein
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

In de afgelopen jaren was de populaire keuze voor keramische vloertegels binnenshuis altijd marmer en graniet. In de wereld van vandaag is de dunne tegel met het grote formaat echter toonaangevend geworden op de tegelmarkt.

De meest populaire keramische vloertegels binnenshuis zijn tegels die de organische schoonheid van natuursteen nabootsen. De serie tegels van groot formaat is slechts onze nieuwste toevoeging aan de collectie. Simpel gezegd, deze grote witte porseleinen vloertegels zijn elegant vervaardigd om te lijken op de ware schoonheid die te vinden is in de altijd zo populaire marmeren steen.

Productparameter


Item nr.

M18131R

Materiaal

Porselein

Grootte

900x1800mm

Waterabsorptie

0.5%indoor ceramic floor tiles

indoor ceramic floor tilesWaarom grote vloertegels gebruiken?

Ze hebben geen' t hebben veel voeglijnen. Omdat de keramische tegel porseleinen tegel erg groot is, is er weinig behoefte aan lelijke voeglijnen.

Ze kunnen op bestaande tegels worden geïnstalleerd. Grote tegels kunnen dunner zijn dan de gewone tegels. Deze dunheid betekent dat ze direct op reeds bestaande tegels kunnen worden gelegd zonder oude af te scheuren, waardoor de installateur veel tijd en werk bespaart.

De grote vloertegels zijn zeer veelzijdig. Deze solide en mooie porseleinen tegel van keramische tegels kan voor bijna elke toepassing worden gebruikt. Vloeren, werkbladen, wanden, douches en badkuipen zijn ideaal voor grote tegels.

Ze gebruiken momenteel ingehouden zachte kleuren. De populaire tinten zijn beige, grijs, wit, crème, bruin en antraciet. Ze hebben ook veel populaire ontwerpen en texturen, zoals natuursteen, houtuitstraling, beton en metaal.

Ze zijn kras- en morsbestendig. Grote porseleinen vloertegels zijn door hun hardheid en lage poreusheid zeer goed bestand tegen krassen en vlekken.


Certificaat

floor tile Certificate


Verpakken& laden


floor tile packageFAQ

Vraag: Kunt u OEM voor ons gebruiken?
A: Ja, we kunnen OEM volgens de kwaliteitsnorm en het pakket van de klant.

GG quot; Q. Kunt u gratis monsters sturen?
A. Ja, gratis monsters zijn beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw airconditioning zoals DHL leveren, of u kunt uw koerier bellen om deze op te halen bij ons kantoor."

V. Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?
A. Wij zijn een CE, ISO goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM GG-versterker; ODM-service is beschikbaar.

V. Hoe verzekert u de kwaliteit?
A. We inspecteren de kwaliteit tijdens binnenkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.
Hot Tags: keramische vloertegels voor binnen, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like