32x32 Inch grote witte keramische vloertegels

Model: HRL8912
Grootte: 800x800 mm (aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst
Waterabsorptie: ≤0.5%

Productdetails

Deze grote witte keramische vloertegel is 800x800 met gepolijste en hoogglans afwerking.

Inkjettechnologie biedt het allerbeste in tegelontwerp. Met een uitstekend kleurbereik, scherpe details en uitzonderlijke variatie, zal inkjettechnologie een tegel creëren die verbluffend realistisch is.

Rechte of gerectificeerde glanzende keramische tegelvloeren worden gesneden zodat ze kunnen worden geïnstalleerd met minimale voeglijnen en een zeer strakke uitstraling geven.

Gebruik grote witte keramische vloertegels met een hoogglans afwerking om een ​​klassieke uitstraling te creëren. Duurzame en krasbestendige, gepolijste porseleinen tegels zijn een uitstekende keuze.

Productomschrijving


Model

HRL8912

Grootte

800x800mm (32'' x32'')

Oppervlakte behandeling

Gepolijst

Waterabsorptie

≤0.5%

Dikte

9,5 ± 0,3 mmlarge white ceramic floor tiles (4)


Large White Ceramic Floor Tiles (1)


Large White Ceramic Floor Tiles (3)
Deze collectie witte tegelvloeren maakt gebruik van digitale technologie om elk project een levensechte marmeren look te geven. Deze vloerafwerking met keramische tegels is duurzaam en vlekt niet zoals echt marmer en hoeft niet te worden verzegeld. Met de carrara tegelvloer wordt een klassieke en strakke uitstraling gecreëerd. Er wordt een verscheidenheid aan formaten aangeboden, waardoor het gemakkelijker wordt om de klus snel te klaren met een uniek ontwerp.


De porseleinen geglazuurde tegelvloeren brengen de elegantie van natuurlijk Carrara-marmer zonder het onderhoud. Deze geglazuurde porseleinen keramische tegels zien er geweldig uit met een witte voeg in elke omgeving, vooral in de slaapkamer en woonkamer.


Showroom

large white ceramic floor tiles (2)HANSE-fabriek

large white ceramic floor tiles (1)Hot Tags: 32x32 Inch grote witte keramische vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like