Keramische tegels in de keuken

Model: T6018B
Kleur: Donkergrijs
Materiaal: Keramiek
Dikte: 9,5±0,3 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Als u voor korting keuken badkamer vloertegels zoekt, is de ceramische tegels in keukenreeks een goede keus. Deze keramische tegels in de keuken hebben modieuze Matt afwerking, die zeer geschikt is voor moderne huis of zakelijke omgeving. De porseleinen keukenvloertegels is een realistisch steeneffect grijze rustieke tegels, die voor binnen en openlucht manier grijs rustieke tegelsontwerp zeer geschikt is. Om de natuurlijke kwaliteit van steen weer te geven, zijn er hoogtepatroonveranderingen tussen tegels. Deze slijtvaste rustieke keukenvloertegels hebben weerstandsniveaus, waardoor ze ideaal zijn voor een drukke woon- of bedrijfsomgeving.


Productparameter

Object nr.

T6018B

Materiaal

Keramische

Grootte

600x600 mm

Dikte

9,5±0,3 mm

Waterabsorptie

0.5%


Ceramic Tiles In Kitchen


  

Goedkope grijze keramische keuken vloertegels zorgen voor delicate grijze vloer en mat oppervlak met de beste prijs. Deze grootschalige corrigerende grijze rustieke tegels zijn gemaakt van hoogwaardige keramische materialen, wat een ideale keuze is voor een modieuze moderne woon- of bedrijfsomgeving.

De groothandel Grijze porseleinen keukenvloertegels met slipbestendig oppervlak is zeer geschikt voor grijze vloertegels in de badkamer of modieuze rustieke keukenvloertegels. De grote grijze vloertegels zijn nieuw en zeer geschikt voor de mooie zachte grijze toon van de vloertegels van de keukenbadkamer die een weinig textuur nodig hebben. Deze hoogwaardige keuken badkamer vloertegels zal een mooie basis voor moderne of landelijke stijl ontwerp.

 


Hot Tags: keramische tegels in de keuken, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like