Porseleinen badkamertegels ontwerpen

Model: HFQ 126007
Grootte: 600 x 1200 mm
Kleur: Grijs
Materiaal: Porselein
Dikte: 9. 5 ± 0. 3 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst
Waterabsorptie: <>

Productdetails

Klassieke badkamer slijtvaste vloer- en wandtegels zijn altijd een populaire optie geweest voor badkamers, keukens en toegangswegen vanwege hun vermogen om zware slijtage en water te weerstaan
Porseleinen badkamertegels zijn een natuurlijke oplossing voor badkamermuren en -vloeren. Het is' s veelzijdig, mooi en biedt zoveel ontwerpmogelijkheden om de leefbaarheid en algehele waarde van uw huis te verbeteren.


Productparameter

Model

HFQ 126007

Grootte

600 x 1200 mm

Dikte

9. 5 ± 0. 3 mm

Oppervlakte behandeling

Gepolijste afwerking

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel, vuurvast, warmte-isolatie, slijtvast

Grade

Klasse AAA

Inpakken

Kartonnen en multiplex pallet.

Waterabsorptie

GG lt; 0. 5% porseleinen badkamertegel

Gebruik

Binnenmuur en vloertegel voor de badkamer, keuken enz


Porcelain Bathroom Tiles Designs


Deze serie porseleinen badkamertegels ontwerpt naast een goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage wateropname.

Grijze badkamervloertegel is zeer inclusief en flexibel voor meerdere combinaties. De grijze kleur in de badkamer, eenvoudig en genereus op het niveau, een kleine aanpassing, kan het volle tij laten zien!
In de huizen van veel jonge mensen die van eenvoudige mode houden, is het kiezen van grijze badkamertegels om het uiterlijk van een huis te presenteren een zeer nieuwe benadering, en de eenvoud onthult een intellectueel temperament.


FAQ

V 1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A 1: Over de kwaliteit zijn we al 1 3 jaar exporteur. Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en voor het laden, en zou de inspectiefoto's naar u opsturen om te bevestigen.
V 2: wat is uw MOQ?
A 2: als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 2 00 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 2 0GP de basishoeveelheid.
V 3: kunt u gratis monsters sturen?
A 3: Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL aanbieden, of u kunt uw koerier bellen om op te halen bij ons kantoor.

Hot Tags: porseleinen badkamertegels ontwerpen, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like