Porseleinen badkamer tegels ontwerpen

Model : HFQ126007
Afmeting : 600x1200mm
Kleur : grijs
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlaktebehandeling : gepolijst
Wateropname : <>

Productdetails

Klassieke badkamer slijtvaste vloer- en wandtegels zijn altijd een populaire optie geweest voor badkamers, keukens en toegangswegen vanwege hun vermogen om zware slijtage en water te weerstaan
Porseleinen badkamer tegels ontwerpen is een natuurlijke voor badkamer muren en vloeren. Het is veelzijdig, mooi en biedt zoveel ontwerpmogelijkheden om de leefbaarheid en de algehele waarde van uw huis te verbeteren.


Productparameter

Model

HFQ126007

Grootte

600x1200mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Oppervlakte behandeling

Gepolijste afwerking

Functie

Zuurbestendig, antibacterieel, vuurvast, warmte-isolatie, slijtvast

rang

Kwaliteit AAA

Inpakken

Kartons en triplexpallet.

Waterabsorptie

<0,5% porseleinen="">

Gebruik

Binnenmuur en vloertegel voor de badkamer, keuken enz


Deze serie porseleinen badkamertegels ontwerpt naast een goede slijtvastheid met ultrafijne tegels, buigsterkte en lage waterabsorptie.

Grijze badkamer vloertegel is zeer inclusief en flexibel voor meerdere combinaties. De grijze kleur in de badkamer, eenvoudig en genereus op het niveau, een kleine aanpassing, kan het volledige tij laten zien!
In de huizen van veel jonge mensen die van eenvoudige mode houden, is het kiezen van een grijze badkamerstegel om het uiterlijk van een huis te presenteren een heel nieuwe benadering, en de eenvoud onthult een intellectueel temperament.


Porseleinen badkamer tegels ontwerpen

Porseleinen badkamer tegels ontwerpenVerpakking en verzending

porcelain bathroom tiles designs (4)

Tentoonstelling

porcelain bathroom tiles designs (2)FAQ

Vraag: Hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A: 1. Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.

Vraag: Wat is jouw MOQ?
A: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.

V. Kunt u gratis monsters sturen?
A. Ja, er zijn gratis monsters beschikbaar; u hoeft alleen de uitdrukkelijke vergoeding te betalen. U kunt uw a / c zoals DHL verstrekken, of u kunt uw koerier bellen om ons op te halen.

Onderzoek