Grijze slaapkamer porseleinen vloertegels

Model : HBF005
Afmeting : 600x600mm
Kleur : grijs
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5-10 mm
Oppervlaktebehandeling : Rustiek
Wateropname : <>

Productdetails

De slaapkamer wordt vaak gebruikt als een sociaal centrum voor het gezin; een plek voor werk en amusement. Dus waarom maak je de decoratie niet goed? Door wat grijze porseleinen vloertegels in de slaapkamer toe te voegen, krijgt dit seizoen een nieuw uiterlijk voor je vloeroppervlak. Voeg een warme, of een koele, modieuze steen toe! Mediterraan Marokko display-ontwerp.

Door onze modieuze en modieuze grijze porseleinen slaapkamer vloertegels toe te voegen, kunnen we een populaire industriële uitstraling in uw huis creëren. De grijze vloertegels in de slaapkamer zijn gemaakt van porselein, zeer duurzaam en kunnen een grote stroom mensen onderhouden, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt in zakelijke gebieden en familiale omgevingen.


Productomschrijving

Model

HBF005

Tegel type

Grijze rustieke tegel

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600mm

Dikte

9.5-10mm

Waterabsorptie

<>


Grijze porseleinen keuken vloertegels

Grijze porseleinen keuken vloertegels

Deze fascinerende reeks grijze rustieke slaapkamertegels geeft een nieuw uiterlijk van luxe in uw interieur. Kies het concrete ontwerp van matte afwerking! Deze serie vloertegels voor slaapkamers is gemaakt van porselein en kan worden gebruikt voor muren en vloeren, zodat je je kamer van boven naar beneden kunt transformeren!

Deze duurzame minerale grijze slaapkamer tegels zijn gemaakt van geglazuurd porselein, met een natuurlijk mat effect en een levensecht verouderd steeneffect ontwerp. Dit maakt de slaapkamertegel zeer geschikt voor het creëren van gezondheid en het nastreven van een natuurlijk uiterlijk in de hele gezinsvloer.

 


Kwaliteitscontrole

keukenvloertegels in grijs porselein (4)


 

Onze fabriek

keukenvloertegels in grijs porselein (1)FAQ

V. Bent u een handelsbedrijf of een fabrikant?

A. Wij zijn een CE, ISO goedgekeurde fabrikant gespecialiseerd in tegels. OEM & ODM service zijn beschikbaar.

V. Hoe verzekert u de kwaliteit?

A. Wij inspecteren de kwaliteit tijdens binnenkomend materiaal, productieproces, verpakking en laden.

Wat zijn de voordelen van keramische tegels?

Keramische tegels zijn een populaire keuze vanwege het grote aantal kleuren, vormen, maten, afwerkingen en texturen die beschikbaar zijn. Naast het uiterlijk, maakt de kosteneffectiviteit en het eenvoudige onderhoud het een verstandige keuze in elke kamer in uw huis


Onderzoek