Porseleinen houten tegelkeuken

Model: HJ15810M
Grootte: 150*80 mm
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,6-10 mm

Productdetails

Porseleinen houten tegel keuken , hoewel het eruit ziet als een houten keukenvloer, maar deze vloer is eigenlijk hardhout porseleinen tegelvloer! Om een natuurlijke uitstraling van houten vloeren te creëren, zullen we wankelen 150 x 800mm houten patroon porseleinen vloertegel om ze er natuurlijk en levensecht.

Klanten houden van deze geglazuurde porseleinen houten vloertegel omdat het hen de warmte en schoonheid van het hout en de duurzaamheid van de tegels geeft. Als je van deze look, hier zijn enkele bijzonder opvallende houten plank tegel patronen.


Productparameter

Model

HJ15810M

Enkel stukformaat

150*80 mm

Dikte

9,5-10 mm

Materiaal

Porselein


porcelain wood tile kitchen


  

houten plank tegel patronen verschijning trend is sterk, vonden we een aantal verbazingwekkende houtnerf effect ontwerp concepten. Van toepassing op porselein en keramische tegels, het uiterlijk en de stijl kan worden van eenvoudige, antieke, verweerde en geregenereerd, zelfs het uiterlijk van parket vloeren. Belangrijker nog, deze porseleinen keramische houten tegel kan overal worden gebruikt - keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer, evenals vloer en muur ontwerp.

Porselein keramische houten tegels zijn altijd goed. Als u kiest voor houtpatroon porseleinen vloertegels, u het niet missen.

Als er houten vloeren, waarom kiezen rustiek hout kijken tegelvloer? Aan de ene kant is deze stevige rustieke houten tegelvloer zeer geschikt voor keuken- en badkamerruimtes. Porselein en keramische tegels zijn duurzaam en kunnen worden ondergebracht in een ruimte waar water zich ophoopt. Immers, het is moeilijk om houten vloeren te handhaven in gebieden met veel verkeer waar lekkage kan optreden. Niet te vergeten dat porselein keramische houten tegels kan ruwe slijtage van actieve kinderen, modderige huisdieren en andere elementen aan te kunnen.

 Hot Tags: Porselein hout tegel keuken, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like