Witte gepolijste keramische tegel keukenvloer

Model : HSK6060
Afmeting : 600x600mm
Kleur : wit
Dikte : 9,5 ± 0,3 mm
Materiaal : keramiek
Wateropname : 0,5%

Productdetails

Onze serie witte gepolijste keramische tegels keukenvloer heeft een klassieke witte uitstraling, is een van onze best verkochte groothandel tegels.

Van de beste leveranciers van vloertegels hebben we zorgvuldig een reeks vloertegels en wandtegels geselecteerd, die echt de nieuwste kleur- en designtrends weerspiegelt. Karala witte mat witte keramische tegels keukenvloer is een delicate combinatie van wit en grijs, met medium veranderingen. Aanbevolen vloer en wand voor commercieel en residentieel onroerend goed


Productparameter

Model

HSK6060

Materiaal

keramisch

Grootte

600x600mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm


witte keramische tegel keukenvloer


witte keramische tegel keukenvloer


Porseleinen assortiment witte vloertegels toont een verbluffend marmer effect geglazuurd porselein dat doet denken aan natuurlijk marmer. witte porseleinen tegel keukenvloer is verfijnd wit marmer effect combineert grijze en witte tinten en aders om een zachte rustige uitstraling in te kapselen. Creëer de prachtige trendy marmerlook met deze eenvoudig te installeren en te onderhouden porseleinen geglazuurde tegelvloeren in matte afwerking.


FAQ

Q1: hoe zit het met uw kwaliteit en prijs?
A1: Over de kwaliteit, we zijn al 13 jaar de exporteur, Het goed zou zorgvuldig worden geïnspecteerd tijdens het produceren en vóór het laden, en zou de inspectiefoto's naar u sturen om te bevestigen.
Q2: Wat is uw MOQ?
A2: Als onze voorraad beschikbaar is, wordt een kleine bestelling zoals 200 SQM en meer geaccepteerd. Anders is 1 * 20GP basishoeveelheid.
Q3: Wat voor soort pakket heeft u?
A3: Neutraal pakket, klantenpakket en "BOSS CERAMICS" -pakket,
Q4: Wat is uw levertijd?
A4: Als onze voorraad beschikbaar is, kunnen de goederen binnen 7 dagen na ontvangst van uw aanbetaling worden geladen. Anders zou het ongeveer 20-25 dagen zijn, omdat we voor u moeten produceren.

Hot Tags: Witte gepolijste keramische tegel keukenvloer, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs,

Onderzoek

You Might Also Like