Calacatta witte keuken keramische porseleinen vloertegel

Model: HM 6903 M
Grootte: 600 x 600 mm / 800 x 800 mm (kan worden aangepast)
Kleur: Calacatta White
Materiaal: Porselein / Keramiek
Dikte: 9. 5 ± 0. 3 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Het assortiment calacatta whitekitchen keramische tegels zijn moderne grote calacatta witte porseleinen tegels keukenvloer, perfect voor stijlvolle huizen. Deze voordelig geprijsde tegels zijn matte porseleinen geglazuurde tegelvloeren en kunnen worden gebruikt als wand- of vloertegel. De stroeve, goedkope vloertegels maken het een uitstekende keuze voor keukens, badkamers en gangen.

Productparameter

Materiaal

Porselein of keramiek

Model

HM 6903 M

Grootte

600 x 600 mm / 800 x 800 mm

Dikte

9. 5 ± 0. 3 mm

Waterabsorptiesnelheid

0.5%


white kitchen ceramic tile


Door deze witte geglazuurde keramische tegel te introduceren, creëer je een warme en voedende natuurlijke uitstraling voor je huis. Grootschalige witte geglazuurde keramische tegels, met een realistisch marmereffect van een ontwerp van een witte porseleinen tegel, zijn zeer geschikt voor de transformatie van het volledige woonoppervlak. Ze behoren tot onze serie wit porseleinen vloertegels. Hun oppervlakken zitten vol met heldere, levensechte texturen. De porseleinen geglazuurde tegelvloeren zijn gemaakt van porselein en zijn zeer duurzaam en kunnen worden gebruikt in drukke vloeren, zoals gangen in drukke gezinswoningen. Ze hebben een satijnen afwerking, wat betekent dat de tegels een lichte glans hebben.


Waarom voor ons kiezen?

1. We hebben al meer dan 1 0 jaar een rijke ervaring in het exporteren van bouwmateriaal. We kennen heel goed de verschillende landenvereisten voor het schoonmaken van de douane en zorgen ervoor dat uw goederen soepel door de douane gaan.

2. Zorg voor een hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar' ervaring in keramische productie van keramiek.

3. Met 10 jaar ervaring met het exporteren van service, kunnen we u zeer effectieve communicatie bieden, uw bestellingen volgen, ook met betrekking tot de producten.

4. Aangezien we zeer bekend zijn met de Chinese markt voor bouwmaterialen voor keramiek, kunnen we u altijd op de hoogte houden van de nieuwste aankoopmogelijkheden.

5. Als uw uitstekende partnerschip in China kunnen we u ondersteunen bij het oplossen van problemen zoals transport, het boeken van verzending, tolken enz.

Hot Tags: Calacatta witte keuken keramische porseleinen vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like