600x600 gepolijste betonlook vloertegels

Model : HD6101P
Afmeting : 600x600mm
Materiaal : porselein
Dikte : 9,2-10 mm
Oppervlaktebehandeling : gepolijst

Productdetails

Misschien wel de meest populaire keramische vloertegelmaten, 600x600 gepolijste betonlook vloertegels zijn groot genoeg om een gevoel van ruimtelijkheid en openheid te creëren, in plaats van er in de meeste kamers thuis te groot uit te zien. Onze 600x600 vloertegelserie met gepolijst betoneffect omvat de meeste ontwerptrends, van marmereffect tot eenvoudig modern gepolijst porselein, tot zeer modieuze keramische tegels van industriële stadsslijtage met betonnen effect. Al onze gepolijste betonnen vloertegels van 600x600 kunnen worden geleverd als voorbeelden van alle keramische of porseleinen vloertegels, die op een allround manier kleur, textuur en afwerking kunnen weergeven. Al onze keramische of porseleinen vloertegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en kunnen tegelvloeren creëren voor alle seizoenen.


Productparameters

Grootte

600x600mm

Model

HD6101P

Dikte

9.2-10mm

Oppervlakte behandeling

gepolijst

Materiaal

Porselein


600x600 gepolijste betonnen vloertegels


Het hoge reflecterende oppervlak van gepolijste tegels vergroot de diepte en grootte van de kamer.

Omdat ze voornamelijk in grotere maten worden vervaardigd, zijn de toepassingen van ongeglazuurde keramische vloertegels geschikt voor grotere vloeroppervlakken.

Duurzaamheid wordt vergeleken met de sterkte van natuurlijk graniet. Gepolijste tegels gebruiken hoofdzakelijk een neutrale toon.

Ze voegen een opvallende aanvulling toe aan modernere, nettere interieurs, soms afgewisseld met matte of glanzende mozaïeken, elegante lijsten of zorgvuldig contrasterende rossones.

De polijsttechnologie van de fabrikant zorgt voor een sterk reflecterend oppervlak; er is geen glazuur op deze keramische tegel porseleinen tegel. Bovendien zorgt de "nanotechnologiebehandeling" bij de productie ervoor dat gepolijste tegels een hoge mate van aangroeiwerende en verbeterde reflectiviteit hebben.

Waarom kiezen voor HANSE

* Hogere techniek vereist, betere prestaties
* Gladde textuur en variëteiten van pattens
* Meer driedimensionaal, verbeter stereoscopie
* Gemaakt van inert materiaal, verkregen superieure fysische en chemische eigenschappen
* Geniet van een goede reputatie en vriendelijke service
* Hoge hardheid en goede slijtage en weerstand
* Dichter bij natuurstenen, zachte kleur

Hot Tags: 600x600 gepolijst betonlook vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like