600 x 600 gepolijste vloertegels in betonlook

Model: HD6101P
Grootte: 600x600mm
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,2-10 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst

Productdetails

Misschien wel de meest populaire formaten keramische vloertegels, 600x600 vloertegels met gepolijst betonlook effect zijn groot genoeg om een ​​gevoel van ruimtelijkheid en openheid te creëren, in plaats van dat ze in de meeste kamers thuis te groot lijken. Onze serie 600 x 600 vloertegels met gepolijst betoneffect omvat de meeste ontwerptrends, van marmereffect tot eenvoudig modern gepolijst porselein, tot zeer modieuze industriële, slijtvaste keramische tegels met betoneffect. Al onze 600 x 600 gepolijste betonnen vloertegels kunnen worden geleverd als monsters van alle keramische of porseleinen vloertegels, die op een allround manier kleur, textuur en afwerking kunnen laten zien. Al onze keramische of porseleinen vloertegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en kunnen tegelvloeren creëren voor alle seizoenen.


Productparameters

Grootte

600 x 600 mm

Model

HD6101P

Dikte

9.2-10 mm

Oppervlakte behandeling

Gepolijst

Materiaal

Porselein


600x600 polished concrete floor tilesHet sterk reflecterende oppervlak van gepolijste tegels vergroot de diepte en grootte van de kamer.

Omdat ze voornamelijk in grotere afmetingen worden vervaardigd, zijn de toepassingen van ongeglazuurde keramische vloertegels geschikt voor grotere vloeroppervlakken.

Duurzaamheid wordt vergeleken met de sterkte van natuurlijk graniet. Gepolijste tegels gebruiken voornamelijk een neutrale toon.

Ze vormen een opvallende aanvulling op modernere, nette interieurs, soms afgewisseld met matte of glanzende mozaïeken, elegante lijsten of zorgvuldig contrasterende rossones.

De polijsttechnologie van de fabrikant' zorgt voor een sterk reflecterend oppervlak; er zit geen glazuur op deze porseleinen tegel van keramische tegels. Bovendien is de" behandeling van nanotechnologie" bij de productie zorgt ervoor dat gepolijste tegels een hoge mate van aangroeiwerende eigenschappen en een verbeterd reflectievermogen hebben.Hot Tags: 600x600 gepolijste betonlook vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like