600x600 witte gepolijste porseleinen vloertegels

Model : HYH6019
Kleur : wit
Afmeting : 600x600mm
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5-10 mm
Oppervlaktebehandeling : gepolijst
Wateropname : <>

Productdetails

Gebruik 600x600 witte gepolijste porseleinen vloertegels om luxe toe te voegen. Deze kristalwit gepolijste porseleinen tegels hebben modieuze marmereffecten, grijze of beige aderontwerpen. Als u wilt genieten van de schoonheid van natuurlijk marmer zonder onderhoud of zware prijskaartjes, zijn deze goedkope prijs 600x600 wit gepolijste porseleinen vloertegels gemaakt van hoogwaardig porselein perfect. Het mooie van marmeren tegels is dat het vele kleuren en ornamenten heeft en kan worden gecombineerd met bijna elke vorm van decoratie. Hieronder vindt u een lijst met verschillende soorten marmeren tegels en uitleg waarmee u kunt bepalen of u ze wilt gebruiken. Houd er rekening mee dat keramische tegels bijna een artistiek element zijn. Ze kunnen briljante kleuren en kleuren goed weergeven en kunnen overal in huis worden weergegeven.


Productparameters

Model

HYH6019

Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9.5-10mm

Waterabsorptie

<>


600x600 witte gepolijste porseleinen vloertegels


Wij zijn de fabrikanten van verglaasde tegels in China . De marmeren vloertegelserie Carrara combineert technische expertise met een prachtig ontwerp. Elke hoogglans gepolijste porseleinen tegels zijn verfijnd met ultramoderne technologie om een hoge kwaliteit te garanderen. Deze hoogwaardige carrara marmeren vloertegel heeft een verscheidenheid aan unieke ontwerpen en maten, waardoor ze altijd een display zijn. Elegant kleurenschema en elegant ontwerp, elke calacatta marmeren porseleinen tegel is een uniek meesterwerk. Naast zijn verbluffende uiterlijk zijn onze porseleinen of keramische vloertegels ook sterk, duurzaam en onderhoudsarm. Onze vloertegels zijn zeer geschikt voor gezinnen, hotels en werkplekken.


Waarom voor ons kiezen?

1. Het hebben van rijke ervaring in het uitvoeren van bouwmateriaal meer dan 10 jaar. Wij kennen zeer goed verschillende landenvereiste voor het schoonmaken van de douane, en maken uw goederen soepel door douane gaan.
2. Zorg voor een hoge kwaliteit met een zeer concurrerende prijs met 30 jaar ervaring in keramische keramische productie.
3. Met 10 jaar ervaring met het exporteren van service, kunnen wij u zeer effectieve communicatie bieden, uw bestellingen volgen, inclusief betreffende de producten.
4. Omdat we zeer bekend zijn met de Chinese markt voor keramische bouwmaterialen, kunnen we u altijd op de hoogte houden van de nieuwste inkoopmogelijkheden.
5. Als uw uitstekende partner-schip in China, kunnen wij u ondersteunen bij het oplossen van problemen zoals transport, het boeken van zendingen, tolken etc.

Hot Tags: 600x600 witte gepolijste porseleinen vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like