Badvloertegel

Model : HB612F002
Afmeting : 600x1200mm
Kleur : grijs
Materiaal : porselein

Productdetails

1.Bad vloertegel Beschrijving

Model: HB612F002

Materiaal: porseleinen rustieke vloertegel

Grootte: 600x1200mm badkamer douche vloertegel


1. keuren internationale geavanceerde keramische materialen uitstekende verwerkingstechnologie

2. Geselecteerde hoogwaardige grondstoffen, puur, op het productlichaam tot vochtige en prachtige kleurtextuur, kleur en glans is de eerste klasse

3. veel gebruikt in woondecoratie, moderne commerciële ruimte, entertainment faciliteiten, commerciële kantoorruimtes enzovoort.


2. Rustieke vloertegel Display

Badvloertegel

Badvloertegel Kenmerk en voordelen

1) Slipweerstand.

Het matte oppervlak met hogere wrijvingscoëfficiënt dan gepolijste badvloertegels, kan worden voorkomen dat zelfs wat water op tegels glijdt.

2) Badvloertegel Gemakkelijk schoon te maken.

Dankzij een laag geglazuurd op het oppervlak van rustieke tegels, kunnen vlekken zoals koffie en olie toegankelijk zijn voor reiniging.

3) Rustieke vloertegel Milieubescherming.

Matte afwerking vermindert de interferentie van lichtbreking om de ruimte in overeenstemming te brengen met de levensstandaard van gezondheid.

4) Meer expressief.

De verschillende stijl van steenachtig, houtachtig, leerachtig, metaalachtig, enz., Met de meeste prestatiesterkte in het ruimtelijke ontwerp.

Badvloertegel Kenmerk en voordelen


3.Wat zijn de belangrijkste punten bij het kopen van rustieke vloertegels?

1, bepaal de hoeveelheid

Het belangrijkste punt bij het kopen van rustieke vloertegels is het bepalen van de hoeveelheid. Als u de geschatte hoeveelheid niet weet op het moment van selectie, is het gemakkelijk om ongemak tijdens de bouw te veroorzaken. Wanneer consumenten kiezen, moeten ze daarom eerst de hoeveelheid bepalen om dit fenomeen te voorkomen.

2, bepaal het merk

Het tweede belangrijke punt van de aanschaf van rustieke vloertegels is het bepalen van het merk. Over het algemeen geldt: hoe beter de kwaliteit van badvloertegels, hoe hoger de naamsbekendheid. Daarom moeten consumenten bij het kiezen op hun merkkeuze letten bij het kopen van inferieure badkamertegels.

3, controleer het uiterlijk

Het derde belangrijke punt van de aanschaf van rustieke vloertegels is om het uiterlijk te controleren. Over het algemeen, hoe beter de kwaliteit van de rustieke vloertegel, het uiterlijk is ook erg goed, er zullen niet veel fouten zijn. Daarom moet de gebruiker bij aankoop op zijn uiterlijkcontrole letten om defecten te voorkomen.

4, controleer de kwaliteit

Het vierde belangrijke punt van de aanschaf van rustieke vloertegels is het controleren van de kwaliteit. Over het algemeen geldt dat hoe beter de kwaliteit van een badkamervloertegel is, de kwaliteit ook erg veilig is. Daarom moeten gebruikers bij de aanschaf aandacht besteden aan de kwaliteitsinspectie om flitsen te voorkomen.


4. groothandel vloertegel tentoonstelling

floor tiles exhibition

Hot Tags: bad vloertegel, badkamer douche vloertegel, vloertegel ontwerpideeën, groothandel tegelvloer

Onderzoek

You Might Also Like