Calacatta marmeren porseleinen vloertegel

Model: HYH6069
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit
Dikte: 9,5–10 mm
Materiaal: Porselein
Waterabsorptie:<>

Productdetails

Breng de luxe en charme van calacatta marmeren look porseleinen vloertegel serie aan uw huis. Dit is een gladde goedkope witte hoogglans calacatta marmer kijken porselein tegel met grijze textuur. Snijd in grote witte porseleinen vloertegels, voeg een elegante en luxe uitstraling toe aan uw vloer of muur. Deze modieuze off witte porseleinen tegel zijn zeer geschikt voor woonkamers, keukens, restaurants en toegangspassages, en kan worden gekoppeld aan moderne of traditionele decoraties. calacatta marmeren porseleinen tegels tonen complexe ontwerpen, echt repliceren de prachtige Europese marmeren verschijning, en leg een prachtige basis voor elke ruimte.


Productparameters

Model

HYH6069 HYH6069

Materiaal

Porselein

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9,5–10 mm

Waterabsorptie

<>


Calacatta Marble Porcelain Tile  

Onze groothandel calacatta gepolijst porselein tegel serie toont verbazingwekkend marmereffect geglazuurd porselein, doet denken aan natuurlijk marmer. Het delicate witte marmeren effect combineert grijze en witte tinten en texturen om een zachte en rustige uitstraling te creëren. Deze eenvoudig te installeren en te onderhouden calacatta gepolijste porseleinen tegel heeft een prachtige glans, het creëren van een geweldige mode marmeren uitstraling. Het kan alleen worden gebruikt op muren en vloeren of in combinatie met matte Calacatta 600x300mm wandtegel.

Deze witte vierkante calacatta gepolijste porseleinen tegel hebben een hoogglans gepolijst oppervlak. Deze witte vloertegels porselein zijn geschikt voor gebruik op muren en vloeren en zal een frisse, retro look toe te voegen aan elke kamer in het hele huis - van de keuken of badkamer naar de woonkamer of eetkamer.
Hot Tags: Calacatta Marble Porseleinen vloertegel, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like