Calacatta Gepolijste porseleinen tegel

Model: HYH6246
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 mm
Oppervlaktebehandeling: Gepolijst
Waterabsorptie:<>

Productdetails

Is het tijd om uw keuken, woonkamer of badkamer te versieren? Introduceer deze modieuzecalacatta gepolijste porseleinen tegel! Deze witte vloertegels porselein hebben een lichte achtergrond met lichtgrijze aderen. Ze maken deel uit van onze serie elegante marmeren-effect tegels voor muren en vloeren.

Door de invoering van deze witte vloertegels, u een warme en voedende natuurlijke uitstraling voor uw huis. Grootschalige vloertegels, met behulp van realistische calacatta gepolijst porselein tegel ontwerp, zijn zeer geschikt voor de transformatie van de gehele residentiële vloeroppervlakte.

Laat uw vloertegelproject inspireren door Italiaanse luxe villa's. Deze calacatta witte porseleinen tegel maakt gebruik van matte en glanzende oppervlakte behandelingen van 600 x 600 mm in grootte om prachtig imiteren de echte stenen vaak gevonden in de Carara regio van Italië. Witte basis en zachte grijze textuur creëren een eenvoudige uitstraling, die zeer geschikt is voor de combinatie van wandtegels.

 

Productparameters


Model

HYH6246

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600 mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptiesnelheid

<>Calacatta Polished Porcelain Tile  

Creëer dit seizoen de natuurlijke look in je huis met deze witte geglazuurde keramische tegel. Ze hebben een realistisch marmeren effect ontwerp en zijn perfect voor het transformeren van de vloer van een huis ruimte. Ze bestaan uit een witte achtergrond met donkere ader zwiepen deze manier en dat. Calacatta gepolijste porseleinen tegels zijn gemaakt van porselein en hebben een glinsterende gepolijste afwerking.

Door de invoering van deze calacatta marmeren porseleinen tegels, kan de vloeroppervlakte van het hele huis worden gereconstrueerd. Levensechte witte marmeren effect textuur bestrijkt een frisse witte achtergrond, zeer geschikt voor injectie in de natuurlijke binnenruimte.

 Hot Tags: calacatta gepolijste porseleinen tegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like