Keramische en porseleinen vloertegels

Model: HB6314
Grootte: 600x600mm
Kleur: Wit
Materiaal: Keramiek of porselein
Dikte: 9,5 mm
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Is het tijd voor een nieuwe blik thuis? Hoe zit het met het effect van deze getextureerd wit marmer 600x600 gepolijstkeramische en porseleinen vloer Tegels? Dit maakt deel uit van onze keuze van marmer-effect tegels, de keramische en porseleinen vloertegels zijn opgebouwd uit heldere witte achtergrond en vol levendige textuur. Ze zijn zeer geschikt voor het injecteren van natuurlijke uiterlijk in uw interieur. De beglaasde tegelvloeren van het porselein zijn zeer geschikt voor gebruik in vloerruimte thuis.


Productparameter

Model

HB6314

Waterabsorptie

0.5%

Grootte

600x600 mm

Dikte

9,5 mm


ceramic and porcelain floor tiles


  

Gebruik marmeren tegels om blijvende elegantie te creëren. Deze witte geglazuurde keramische tegel is voorzien van gepolijste oppervlakken, delicate grijze vlekken, grijs en bruine texturen. Elke witte geglazuurde keramische tegel kan bijna elke decoratieve vloeruitstraling van de oude wereld tot moderne retro.

Door de invoering van deze porseleinen tegel geglazuurde afwerking, creëren een nieuwe ruimte in thuis. Als onderdeel van onze selectie van nieuwe porselein of keramische vloer tegels, ze hebben realistische stenen effect ontwerp. Hun polijstglans schittert in het licht, sprankelend! Voor muren en vloeren, geglazuurd porselein tegelvloeren zijn alles wat je nodig hebt om de het uiterlijk van uw kamer.Hot Tags: keramische en porseleinen vloertegels, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like