Keramische porseleinen vloertegel

Model : HYH6292
Grootte : 600x600mm (aangepast)
Kleur : wit
Materiaal : Keramiek / Porselein
Dikte : 9,5 mm
Wateropname : 0,5%

Productdetails

1. keramische tegel beschrijving


Ceramic Porcelain Floor Tile


Model

HYH6292

Tegeltype

Vloertegel

maten

600x600mm; (Op maat)

Dikte

9.5mm

Gebruik

Interieur tegels, binnen en buiten vloer en muur


-Sterke schurende weerstand, anti-zuur en alkali, hoge stijfheid, geen straling, geen vervagen.
-Gepolijst oppervlak, mat en glanzend uiteinde, hoogwaardige kwaliteit.
1. Full body glanzende keramische ware materiaal ontslagen onder extreme temperatuur van 1200 ° C.
2. Wateropname maar nul. 5%.
3. Nano-school op het oppervlak met glorieus vermogen van vuilbestendig en super glanzend.
4. Hoge hardheid, hoge sterkte en hoog pismire sportief vermogen.2. Wat varieert het gepolijste geglazuurde tegels apparaat?

Omdat het oppervlak van de tegel ongelooflijk slank is, zijn de kleur en elegantie vreselijk rijk en wordt het op verschillende plaatsen in ons leven gebruikt. Keramische tegels met volledige beglazing zijn een vorm van merchandise die de afgelopen jaren de aandacht van de consument heeft getrokken. In vergelijking met oude keramische tegels zien deze keramische tegels er uit als trommelschuurder en veel verleidelijk. Textuur. Dus, past een greep die varieert geschikt voor alle glazen tegels?
Ten eerste wordt de voorkamer volledig geglazuurde tegel begunstigd door verschillende klanten, omdat het veel kristalhelder is, het er hoger uitziet dan alternatieve soorten tegels, en de toepassing ervan is ongelooflijk breed, en daarom is de meest gebruikelijke aanpassing voorkamer is versierd met een volledig geglazuurde tegel in de voorkamer, wat het meubeltype kan verbeteren en de voorkamer een heel elegant kan maken.
Ten tweede gebruiken de meeste bouwhotels bovendien absoluut gepolijste geglazuurde tegels, dat is ook een eerlijke reden om na te denken over het algemene visuele resultaat van dergelijke tegels. de precieze grootte van de tegels en daarom moet de specifieke stijl worden bedacht in overeenstemming met de verschillende decoraties binnen het gebouw. Sommige hotels kunnen enkele tegels op grote schaal gebruiken om de weelderige sfeer te weerspiegelen en de kwaliteit van het hotel te verbeteren.
Ten derde kan het café-restaurant een rustige hoek zijn en daarom is de stijl van de mode bovendien vreselijk specifiek. verschillende baasvrienden die het café openen, zullen deze volledig geglazuurde tegel selecteren, dat is te danken aan dergelijke tegels. het gevoel is natuurlijk en helder, en daarom is de kleurtextuur bovendien vreselijk dialysekleurig, het resultaat is veel delicaat en het is geschikt voor een scala aan ontwerpen.


4. aanbevolen vloertegel

Badkamer keramische vloertegel Badkamer vloertegelontwerp

Rode keramische tegels Keramische tegels Dealers


5. Inspectierapport

ceramic porcelain floor tile inspection

 

 

6. Buitenlandse tentoonstelling

hansetile exhibition customers

hansetile ceramic tile - foreign exhibition

6. waarom ons?

1. Wij zijn een professionele ontwerper en fabrikant van keramiek.

2. Wij kunnen keramiek als uw vereiste ontwerpen en produceren.

3. OEM-services zijn beschikbaar, aangepast als u wilt!

4. Onze voordelen: snelle levering, concurrerende prijs, hoge kwaliteit met ISO9001 en langdurige service aan onze klanten.

5. We kunnen klanten goede suggesties geven over geschikte producten en verpakkingen volgens de actuele situatie. Alle vragen worden binnen 24 uur beantwoord!


Hot Tags: keramische porseleinen vloertegel, badkamer tegelvloer, goedkope vloertegel, marmeren vloertegel, tegelvloer

Onderzoek

You Might Also Like