Kleurrijke vloertegel

Model : HYH6221GN
Afmeting : 600x600mm
Kleur : bruin
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5 mm
Oppervlaktebehandeling : geglazuurd gepolijst
Wateropname : 0,5%

Productdetails

1.Vloertegel Beschrijving

Model

HYH6221GN

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600mm

Dikte

9.5mm

Waterabsorptie

0,5%

Kleur

Beschikbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Gebruik

Gebruikt in vloer of muur

Oppervlakte behandeling

Geglazuurde gepolijste vloertegel

Kenmerken

helder ontwerp, lage waterabsorptie, vorstbestendig, slijtvast,

vuilafstotend, supersterk, visuele omgeving, antislip.

Functie

Warmte-isolatie, slijtvast

 

kleurrijke vloertegel


1. De beste 600 bij 600 mm geglazuurde gepolijste porseleinen vloertegel voor toilet, bar, café, lobby van het bouwwerk, luchthaven, groot project enz. Het is verstandig voor huisvloeren, supermarkt, winkelcentrum, magazijnvloeren, enz.

2, Voordeel:
- Fijn nietjespoeder extractieproces, nietjes deeltjesgrootte kleiner, veel delicate, moleculaire rangschikking dichterbij, snijmethode lijkt niet alleen instortrandgevallen. Productkwaliteit lichtgewicht natuursteen materiaal, de blank de decoratiemethode en dagelijks gebruik, veel zullen de veiligheid garanderen.
—Gebruik de import glazuurkleur naar kleurendruk, exactheid van het glazuurbranderbeheer, zorg ervoor dat de kleur geen kleurverschil, zelfs verzadiging, bij feitelijk gebruik van nog lang als nieuw.

3, technische kenmerken:
Door de speciale productiemethode voor slachtofferschap, maakt de onderliggende glazuurtechnologie in combinatie met geavanceerde printtechnologie het patroondekking in de onderste laag, slachtofferschap koolstofarme energie, schonere productie, strak oppervlak, helder glazuur, onderscheidende fijne verfmethode.

4.Features:
Heldere stijl, getijdenabsorptie, vorstbestendig, slijtvast, vuilafstotend, superstevig, visuele omgeving, antislip.


brown floor tile

brown glazed floor tiles

brown porcelain floor tiles

brown floor tile designs

brown glazed polished porcelain floor tiles

24x24 brown floor tile

 


2.Vloertegel Reinigen en onderhouden

1. De keramische vloertegel van dagelijks schoon met helder water.

2. Om een mengsel van ammoniak en terpentine met zeepwater toe te voegen, kunt u de keramische tegels huid en helder wrijven.

3. Gebruik stof lordotic met een beetje lijnzaadolie om het modderwater op keramische tegels te manoeuvreren.

4.Clean keramische tegelplaats of krassen of krassen in de voeg met tandpasta en veeg met een zachte, droge stof die moeilijk te repareren is. eenmaal vegen zou op de naad of krassen moeten zijn.

5.De gaten tussen de baksteen en de tegel is dat het moeilijkst te wassen is, niet vaak onderhoud van keramische tegels kan gebruiken, in de opening om een laag waterdichtingsmiddel te borstelen, schimmelvorming zal voorkomen

3. tegels verpakking en verzending

glazed floor tile packing shipping

 

 

4. tegels certificering

floor tile certificate


5. onze diensten

1. veertien jaar exportexpertise. professionele merchandise. We kunnen u aanbeveling & aanbeveling bieden voor tegelkeuzes voor verschillende landen, totaal verschillende vormen van komt. Een richting.
Het maakt niet uit of u een project of groothandel doet. voor verschillende landen kunnen we u helpen met onze deskundige gegevens.
2. Tegels en veel.
"Meer", omdat we de neiging hebben om het meeste te doen, niet alleen om u tegels te verkopen. we hopen vaak veel te proberen en doen er graag veel mee.
Als u wilt dat iemand u helpt bij het laden van veel alternatieve productvormen, doen we dat meestal; als je de andere recensie in foshan leuk vindt, hebben we de neiging om te paren, we zullen gevleid zijn om je vertrouwen te bezitten; als je moeite hebt om naar markten te kijken, bel ons dan.
We zijn sinds dag één op zoek naar 'meer', bieden Noord-Amerikaans land een kans, we laten u 'meer' zien.
3. Voorbeeldondersteuning.
De monsters die u wilt, we ondersteunen kopers volledig om het maximale bedrag te kiezen als monsters die hij wenst, en we zullen bevestigen dat kopers het zo snel mogelijk ontvangen.
Vracht betaald aan onze PayPal of vrachtverzameling door uw DHL-account.
4. Stabiele kwaliteit en voorraad.
We sturen geen producten waar we niet goed in zijn naar kopers, voordat ze worden geladen, op laaddatum, zullen we er zijn om je beeldmateriaal, video te bekijken en te verzenden.
Volg uw bestelling commerce scenario, bouw aanpassing met opslagstijlen.
5. OEM ODM.
We hebben een deskundig kwaliteitsteam voor de productie om alle procedures te reguleren, zodra de R & D-afdeling of de klant Noord-Amerikaanse landen de stijlen overhandigt, van nietjesmengsel, tegelpersen, afdrukken, sprucen enz., We zullen in overeenstemming zijn met de ISO-normen.

Hot Tags: kleurrijke vloertegel, 24x24 vloertegel, badkamer vloertegel ontwerpen, badkamer vloertegel, vloertegel kleuren

Onderzoek

You Might Also Like