Kleurrijke vloertegel

Model: HYH6221GN
Grootte: 600x600mm
Kleur: Bruin
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 mm
Oppervlaktebehandeling: Geglazuurd gepolijst
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

1,De beste 600 bij 600 mm geglazuurde gepolijste porseleinen vloertegel voor toilet, bar, café, bouwwerk lobby vloeren, luchthaven, enorm project etc. Het is verstandig voor huis vloeren, super markt, winkelcentrum, magazijn vloeren, enz.

2,Voordeel: -Fijne nietje poeder extract proces, nietje deeltjesgrootte kleiner, veel delicate, moleculaire regeling dichter, snijden methode zal niet lijken gewoon instorten rand gevallen. Productkwaliteit lichtgewicht natuursteen materiaal, de blanco de decoratie bouwmethode en dagelijks gebruik, veel zal de veiligheid te garanderen. —Gebruik de kleur van het importglazuur om het afdrukken van kleuren, de nauwkeurigheid van het glazuurvuren beheer, zorg ervoor dat de kleur geen kleur onderscheid, zelfs verzadiging, in het werkelijke gebruik van lange nog als nieuw.

3.Technische kenmerken: Door slachtofferschap speciale productiemethode, de onder glazuur technologie in combinatie met geavanceerde printtechnologie, maakt het patroon dekking binnen de onderste laag, victimization lage koolstofenergie, schonere productie, slanke oppervlak, helder glazuur, onderscheidende fijne besprenkeling methode.

4.Kenmerken: Heldere stijl, getijdenabsorptie, vriesbestendig, slijtvast, vuilbestendig, super stevig, visueel milieu, antislip.


Productparameter

Model

HYH6221GN

Materiaal

Porselein

Grootte

600x600 mm

Dikte

9,5 mm

Waterabsorptie

0.5%

Kleur

Verkrijgbaar in alle uitvoeringen en kleuren

Gebruik

Gebruikt in vloer of muur

Oppervlaktebehandeling

Geglazuurde gepolijste vloertegel

Functies

helder ontwerp, lage waterabsorptie, vriesbestendig, slijtvast,

vuilbestendig, supersterk, visueel milieu, antislip.

Functie

Warmte-isolatie, slijtvast

 

colorful floor tile
Onze diensten

1. veertien jaar exportexpertise. professionele koopwaar . Wij bieden u aanbeveling & aanbeveling van tegelkeuzes voor verschillende landen, totaal verschillende vormen van komt. Een richting.
Het maakt niet uit of je project of groothandel doet. voor verschillende landen, zijn we ervan verzekerd dat u u kan helpen met onze bekwame gegevens.
2. Tegels en veel.
"Meer", als gevolg van we de neiging om misschien wel de meeste van, niet alleen verkopen u tegels. we hebben de neiging om te hopen om te proberen en doen veel, blij om te proberen en doen veel.
Als u wilt dat iemand u helpt bij het laden van vele alternatieve vormen van product, hebben we de neiging om het te doen; als u de andere beoordeling in foshan wilt, hebben we de neiging om te paren, we zullen gevleid zijn om uw vertrouwen te bezitten; Als je last hebt van het kijken uit alle markten, bel ons.
We zijn op zoek naar "meer" elke dag een, bieden Noord-Amerikaanse land een kans, zullen we je laten zien "meer".
3. Ondersteuning voor voorbeelden.
De monsters die u wilt, zullen we volledig ondersteunen kopers om de maximale hoeveelheid te kiezen als monsters die hij wenst, en we zullen certificeren kopers ontvangen zo snel mogelijk.
Vracht betaald aan onze PayPal of vracht af te halen door uw DHL-account.
4. Stabiele kwaliteit en voorraad.
We sturen geen product dat we niet goed met kopers, voor het laden, op laaddatum, zullen we er zijn om te onderzoeken en stuur je beeldmateriaal, video.
Volgt uw order commerce scenario, bouwen aanpassing met opslag stijlen.
5. OEM ODM.
We hebben een goed geïnformeerde productie's kwaliteit naleving team om alle procedures te regelen, zodra R&D afdeling of shopper hand Noord-Amerikaanse land de stijlen, van nietje vermenging, tegel persen, afdrukken, sprucing etc, zullen we blijken in overeenstemming met ISO-normen.

Hot Tags: kleurrijke vloertegel, 24x24 vloertegel, badkamervloer tegel ontwerpen, badkamer vloertegel, vloertegel kleuren

Onderzoek

You Might Also Like