Vloertegel Op Muur

Model: HB6452
Grootte: 600 x 600 mm (aangepast)
Kleur: Wit
Materiaal: Porselein
Dikte: 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlakte behandeling: Gepolijst
Waterabsorptie: 0.5%

Productdetails

Een strikte vuistregel is om nooit wandtegels te gebruiken voor vloeren.Keramische tegelis geschikt voor vloertegels op de muur.

Sommige porseleinen of keramische vloertegels zijn ontworpen om op vloeren en muren te worden bevestigd. Vanwege gewichtsbeperkingen, ander porselein ofkeramische vloertegelszijn niet geschikt voor muren.

Raadpleeg voordat u vloertegels op de muur kiest, professionals over het gewicht van de tegels zelf.

Dit is vooral belangrijk als u dezelfde tegels op de vloer en muren wilt gebruiken om een ​​unieke uitstraling te krijgen. Vloeiende visuele continuïteit kan verbazingwekkende ontwerpen opleveren en het gebruik van geglazuurde porseleinen keramische vloertegels op muren zal u helpen de volgende geweldige effecten te bereiken.


Productparameter


Model

HB6452

Materiaal

Porselein

Voorzien zijn van

Een ontwerp met zes gezichten

Grootte

600 x 600 mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Waterabsorptie

0.5%

Gebruik

Vloer / muurfloor tileVan debeste tegelfabrikanten in Chinahebben we zorgvuldig een serie keramische wand- en vloertegels geselecteerd, die echt de laatste kleur- en designtrends weerspiegelen.

De typische subtiele verschillen in kleur en originele textuurpatronen - soms delicaat, andere meer voor de hand liggend - verbeteren het mooie polijsteffect door te slijpen. Deze serie vloertegels voor wandtegels is een zeszijdig ontwerp.
Elke porseleinen of keramische vloertegel heeft een helderwitte achtergrond en grijze textuur om een ​​plechtig en elegant beeld te creëren.Het toont u alle schoonheid en elasticiteit van hoogwaardige marmeren tegels.
Hot Tags: vloertegel op muur, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like