Vloertegel Op Muur

Model : HB6452
Grootte : 600x600mm (aangepast)
Kleur : wit
Materiaal : porselein
Dikte : 9,5 ± 0,3 mm
Oppervlaktebehandeling : gepolijst
Wateropname : 0,5%

Productdetails

Een strikte vuistregel is om nooit wandtegels te gebruiken voor vloeren. Keramische tegels worden beoordeeld als geschikt voor vloertegels op de muur.

Sommige porseleinen of keramische vloertegels zijn ontworpen om aan vloeren en muren te worden bevestigd. Vanwege gewichtsbeperkingen zijn andere porseleinen of keramische vloertegels niet geschikt voor muren.

Raadpleeg professionals voordat u vloertegels op een muur kiest, over het gewicht van de tegels zelf.

Dit is vooral belangrijk als u dezelfde tegels op de vloer en muren wilt gebruiken om een unieke uitstraling te krijgen. Vloeiende visuele continuïteit kan verbazingwekkende ontwerpen produceren en het gebruik van geglazuurde porseleinen keramische vloertegels op muren zal u helpen de volgende geweldige effecten te bereiken.


Productparameter

Model

HB6452

Materiaal

Porselein

Voorzien zijn van

Eén ontwerp zes gezichten

Grootte

600x600mm

Dikte

9,5 ± 0,3 mm

Waterabsorptie

0,5%

Gebruik

Vloer / wand


floor tile


Van de beste tegelfabrikanten in China hebben we zorgvuldig een serie keramische wand- en vloertegels geselecteerd, die echt de nieuwste kleur- en designtrends weerspiegelt.

De typische subtiele verschillen in kleur en originele textuurpatronen - soms delicaat, andere meer voor de hand liggend - verbeteren het mooie polijsteffect door slijpen. Deze serie wandtegel vloertegel is een zeszijdig ontwerp.
Elke porseleinen of keramische vloertegels hebben een heldere witte achtergrond en grijze textuur om een plechtig en elegant beeld te creëren. Het toont u alle schoonheid en elasticiteit van hoogwaardige marmeren tegels.


FAQ

Q1: hoe zit het met uw betalingstermijn?

A1: Onze betalingsvoorwaarden zijn door T / T, 30% als storting, saldo door T / T of L / C vóór verzending.

Q2: Wanneer kunt u de goederen leveren?

A2: Indien voorraad beschikbaar, kunnen wij goederen binnen 7 dagen leveren. Als er geen voorraad is, zou dat 20-25 dagen na ontvangst van de aanbetaling zijn.

Q3: Wat is uw belangrijkste markt?

A3: Onze belangrijkste markten zijn het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Europees land.

Q4: Bent u een fabriek of handelsmaatschappij?

A4: Wij zijn een tegelfabriek.

Onze tegels zijn interessant voor u, welkom om mij uw wensen te sturen. We zouden altijd proberen in veel effecten om de uitstekende kwaliteit van elke bestelling te garanderen.

Hot Tags: vloertegel op muur, fabrikanten, leveranciers, groothandel, goedkoop, korting, prijs

Onderzoek

You Might Also Like